«Περίπατο» η Εθνική με την Ουγγαρία (83-59)

875
εθνική
Μετά την άνετη επικράτηση επί του Ιράν, στο προχθεσινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, η Εθνική ομάδα των ανδρών δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε απέναντι στην Ουγγαρία, στην πρεμιέρα του τουρνουά «Aegean», που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με τον ηγέτη της αυτή την φορά, Γιάννη Αντετοκούνμπο, η «γαλανόλευκη» επιβλήθηκε με 83-59 των «Μαγυάρων», σε ματς που για μία ακόμη φορά ο ομοσπονδιακός Θανάσης Σκουρτόπουλος, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ο MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 19 πόντους, ενώ διψήφιος ήταν και ο Κώστας Σλούκας, που τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους.

Αύριο Κυριακή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει και πάλι το Ιράν στο ματς με το οποίο θα πέσει η «αυλαία» του τουρνουά «Aegean», ενώ το highlight του αποψινού αγώνα σημειώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με το φόλοου κάρφωμα του Κώστα Αντετοκούνμπο, που προκάλεσε τον έντονο πανηγυρισμό του αδελφού του, Γιάννη.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκουρτόπουλος): Λαρεντζάκης 8, Καλάθης 6, Μπουρούσης 10, Σλούκας 5, Παπαγιάννης 6, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 3, Παπαπέτρου 7, Γ. Αντετοκούνμπο 19, Σαλούστρος 5, Κ.Αντετοκούνμπο 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας