Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1 χάρη του…VAR

913
VAR

Σε ματς με αρνητικό πρωταγωνιστή… το VAR, η Ξάνθη πήρε τεράστια νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Το ματς κρίθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Φοσέρ (είχε περάσει αλλαγή στο 59΄), με τον Κομίνη να στέλνει τις δύο ομάδες στη σέντρα, αφού νωρίτερα το VAR έδειξε ότι δεν υπήρξε παράβαση στο ξεκίνημα της φάσης από τον Σούρτζεον.

Σε ανάλογη φάση στο 30΄, που ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ με τον Ζαχίντ, αυτό δε μέτρησε καθώς μετά την χρήση του VAR ο Κολοβός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αν και όπως έδειξε το ριπλέι ήταν πίσω από την μπάλα!

Αυτό που «μέτρησε», όμως, ήταν ότι ο «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού ξαναχτύπησε, με τη Ξάνθη να φεύγει για συνεχόμενη χρονιά αλώβητη από την Αθήνα, πετυχαίνοντας την 4η νίκη της επί του «τριφυλλιού» την τελευταία πενταετία και την 5η της στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο πρώτο 45λεπτο, αλλά λίγος στην επανάληψη. Οι «πράσινοι» που δεν μπορούσαν να σκοράρουν, έδωσαν κενούς χώρους στους «Ακρίτες» και στο φινάλε το «πλήρωσαν». Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, την πρώτη με τον Ντε Αμορίμ να αστοχεί απέναντι από τον Διούδη στο 53΄ και τη δεύτερη στο 89΄  με τον Φοσέρ να στέλνει τη μπάλα άουτ από κοντά.

Ο Γάλλος, όμως, δεν αστόχησε στο 93΄, «εκτελώντας» τον Διούδη, σε φάση που ξεκίνησε με τον Σέρτζουον να φεύγει από οριακή θέση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας