Παλαιστίνη: «Μικρός Δαυίδ» εναντίον «πάνοπλου Γολιάθ». Ισραηλινοί στρατιώτες συλλαμβάνουν 8χρονο!!!

1684
μέρκελ
Οι φονιάδες του Ισραηλινού Στρατού συλλαμβάνουν 8χρονο παιδάκι γιατί τους πέταξε πέτρες!!! (βίντεο).

Δύο πάνοπλοι Ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν σε δημοτικό σχολείο στη Χεβρώνα, με προτεταμένα όπλα. Συλλαμβάνουν ένα 8χρονο παιδί. Απειλούν τους δασκάλους που τολμούν να διαμαρτυρηθούν. Ναι! Τα ένοπλα θρασίμια, σέρνουν το παιδί μέσα στο σχολείο φωνάζοντας. Ο μικρός Παλαιστίνιος με την σάκα του στους ώμους …τρομαγμένος, χωρίς να κλαίει, κοιτάει δεξιά και αριστερά και στα μάτια του καθρεφτίζεται η απορία  κι ένα τεράστιο “γιατί”.

Το περιστατικό συνέβη στη Δυτική Όχθη, στην κατεχόμενη πόλη της Χεβρώνα,  στο σχολείο «Haj Ziad Jaber». Οι Παλαιστίνιοι επιβιώνουν κάτω από ένα κατοχικό, αυταρχικό, φασιστικό καθεστώς,  με τον Στρατιωτικό Νόμο να αιωρείται ως λαιμητόμος πάνω από τα κεφάλια τους! Οι ισραηλινοί στρατιώτες δεν κάνουν διακρίσεις… Συλλαμβάνουν ακόμα και παιδιά. Παρότι ο στρατιωτικός νόμος δήθεν απαγορεύει συλλήψεις παιδιών κάτω των 12 ετών(!), τα ισραηλινά στρατιωτικά καθάρματα συνέλαβαν ένα 8χρονο αγοράκι…

Άρπαξαν το παιδί μέσα από την τάξη του. Όταν ένας παλαιστίνιος εκπαιδευτικός προσπαθεί να εξηγήσει στους στρατιώτες ότι είναι μικρά παιδιά βρίσκεται αντιμέτωπος με απειλές και τις κάννες των όπλων…

Ο Ισραηλινός αξιωματικός επικεφαλής της αποτρόπαιης …αποστολής σέρνει το παιδί, απειλεί και απαντά στα εβραϊκά: «Πέταξαν πέτρες, δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι (…) θα μεταφερθεί σε ισραηλινό αστυνομικό τμήμα».

Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και ο ίδιος προσωπικά, πραγματοποιεί κοινές στρατιωτικές ασκήσεις. Κάνουν σχέδια για αγωγούς. Δηλώνουν ότι είναι εγγυητές της «ασφάλειας» και της «ειρήνης». Με αυτό το κράτος. Με αυτή την κυβέρνηση. Με αυτό τον στρατό κατοχής!!!

Κύριε Τσίπρα, έχετε συνυπογράψει τον θάνατο του Παλαιστινιακού Λαού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας