Ο Τράγκας και τα «χουντοτραγκάκια» του

859
Ο Τράγκας δεν χρειάζεται συστάσεις

Ο Τράγκας δεν χρειάζεται συστάσεις. Αυτός, λοιπόν, τώρα έχει φτιάξει και κόμμα. Το έχει βαφτίσει “Ελεύθεροι άνθρωποι”.  Πάμε να δούμε τώρα τα “τραγκάκια”. Και συγκεκριμένα αυτά στην Πιερία.  Αυτοί λοιπόν εξέδωσαν προχτες 21η Απρίλη ανακοίνωση για την επέτειο της χούντας. Απολαύστε την:

Συνέλληνες, Ελληνικέ λαέ τα χρόνια της Επανάστασης του Γ. Παπαδόπουλου δεν ήταν απολυταρχικά και λιτά για τον πολύπαθο κόσμο μας.
Ο αγρότης, ο εργάτης και γενικά η πλειονότητα του λαού χόρτασε ψωμί και προόδευσε. Η… ύπαιθρος ζωντάνεψε, η ξενιτιά ανασχέθηκε. Η δημοκρατία περιφρουρήθηκε γιατί υπήρξε έλεγχος.

Επικρατούσε ειρήνη, ασφάλεια και δημιουργήθηκαν καταστάσεις εθνικής ανάτασης, οικονομικής και κοινωνικής ακμής και ευημερίας.
Ο Γ. Παπαδόπουλος υπήρξε πατριώτης, είχε ήθος ικανότητα, υπήρξε πρότυπο ηγέτου. Δίδαξε με τον τρόπο του αρχές και αξίες που προσπάθησε να περάσει στο λαό με τη στάση του, όπως δημοκρατία που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει και εντιμότητα γιατί δεν έφαγε, αλλά πέθανε αδικημένος και φτωχός από τους κατ’ επίφαση αδέκαστους πολιτικούς.

Βασικές διαφορές μεταξύ της επανάστασης και της υπαρκτής δημοκρατίας είναι αγάπη για το λαό και τη χώρα και ήθος – εντιμότητα από τη μία και το αντίθετο από την άλλη, όσον αφορά την εκάστοτε ηγεσία.

Σ.Ε. “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΠΙΕΡΙΑΣ”

Δυο μέρες μετά τον ύμνο στην χούντα που θα τον ζήλευαν ακόμα και οι βασανιστές του ΕΑΤ-ΕΣΑ, την Παρασκευή 23/4, το κόμμα του Τράγκα εξέδωσε ανακοίνωση από τας Αθήνας, γιατί, όπως θα ‘λεγε κι ο ίδιος, “μας πήρανε χαμπάρι”. Τι λέει η ανακοίνωση;

Οτι “τα μέλη της προσωρινής επιτροπής Πιερίας αποσύρονται λόγω κάθετης διάστασης θέσεων με την πολιτική ιδεολογία και τις θέσεις του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».
Η Επιτροπή Πιερίας, θα αντικατασταθεί, θα ανασυσταθεί και θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος”.

Αυτά για τον Τράγκα. Και τα (πρώην) χουντοτραγκάκια του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας