Ο Παν. Λαφαζάνης με στελέχη της ΛΑ.Ε σε περιοδεία στη Μάνδρα

1418
λαφαζάνης

Μεγάλη περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη (5/7) ο Παν. Λαφαζάνης με τα στελέχη της ΛΑ.Ε., Βασίλη Πριμικήρη, Αγγελική Γιακουμάτου, Νίκο Τσαντό, Δημήτρη Καλτήρη και  Χαράλαμπο Τσαντίλα, στην εκ νέου πληγείσα από τις νεροποντές πόλη της Μάνδρας.

Τα στελέχη της ΛΑ.Ε είχαν θερμή υποδοχή από τους πολίτες και τους εμπόρους της Μάνδρας και οι θέσεις και τα φυλλάδια της ΛΑ.Ε έβρισκαν θετική απήχηση.

Ο Παν. Λαφαζάνης κατάγγειλε το γεγονός ότι, παρά τις προειδοποιήσεις, Περιφέρεια και κυβέρνηση, ενώ η περιοχή συνεχώς δοκιμάζεται σκληρά από τις νεροποντές, επιδεικνύουν μια απίστευτη ολιγωρία και παχυδερμία για την επιτάχυνση και ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων που θα προσφέρουν ασφάλεια στην Μάνδρα και στις άλλες γύρω πόλεις και κατοικήσιμες ζώνες.

Ο Παν. Λαφαζάνης ζήτησε να ολοκληρωθούν άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, όλα τα έργα που είναι απαραίτητα και όφειλαν να έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια και ταυτόχρονα να γίνουν πράξεις οι πολεοδομικοί σχεδιασμοί που δεν θα ξαναεπιτρέψουν να τίθενται συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις πάνω από τις ζωές και την ασφάλεια των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας