Ο νέος διπολισμός

1572
διπολισμός

Το κατοχικό καθεστώς των αριστερό-δεξιών δωσίλογων κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που σύσσωμο ψηφίζει χωρίς καμμία αναστολή την καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας , προσπαθεί να διαμορφώσει ένα νέο παραμύθι για να εγκλωβίσει το λαό . Το ψευτοδίλημμα της Προόδου και της Συντήρησης και το ποιος θα ηγηθεί της «μεταμνημονιακής» Ελλάδας . Το πολιτικό προσωπικό που τηρεί μέχρι κεραίας το πρόγραμμα των δανειστών , ψάχνει δευτερεύοντα θέματα για να διαφοροποιηθεί και να πουλήσει αριστεροσύνη οι μεν και πατριωτισμό οι δε . Στη πραγματικότητα το μόνο που τους απασχολεί είναι η διαδοχή στη καρέκλα και η εύνοια του Βερολίνου.

Στην υποθηκευμένη Ελλάδα της μηδενικής πλέον δημόσιας περιουσίας , της τεράστιας ανεργίας που παρόλη τη μετανάστευση δεν αποκλιμακώνεται και των ηλικιωμένων που με τις κουτσουρεμένες αποδοχές τους συντηρούν ολόκληρες οικογένειες ,υπόσχονται καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο ενώ μας περιμένουν μείωση αφορολογήτου και επαναυπολογισμός συντάξεων . Προς “τιμή” της η μνημονιακή αντιπολίτευση μας διαβεβαιώνει για τη συνέχεια του κράτους και την τήρηση των διεθνών δεσμεύσεων της χώρας .

  Δεν έχουν καταλάβει ότι οι εποχές της ελπίδας ότι υπάρχει ζωή μέσα στην ΕΕ και με νόμισμα το ευρώ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί .Όσοι είχαν ελπίσει στον ΣΥΡΙΖΑ του έχουν γυρίσει τη πλάτη . Η παγωμάρα από την προδοτική ανατροπή του δημοψηφίσματος έχει πλέον παρέλθει . Ο λαός έχει συνειδητοποιήσει ότι η αποχή δεν οδηγεί πουθενά . Σταδιακά αρχίζει και αντιδρά . Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών ήταν το πρώτο βήμα που αγωνιστές με διαφορετική ιστορία και πολιτικές αναφορές ενώθηκαν και έδρασαν μαζί .
 Δεν υπάρχει πια  καιρός ούτε για αυταπάτες ούτε για ρεαλιστική ανυπακοή . Ο νέος διπολισμός πλέον δεν τέμνει πλέον το πολιτικό σύστημα σε αριστερούς και δεξιούς αλλά σε υποταγμένους και δωσίλογους από τη μια και αυτούς που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τις ζωές τους και για την ακεραιότητα της πατρίδας τους από την άλλη ! Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και πρέπει όλοι να πάρουμε θέση .Ενώ το συστημικό μέρος του δίπολου καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της Βουλής το άλλο μέρος μένει χωρίς φωνή παρατηρητής της καταστροφής .

Οι αντιμνημονιακές  αριστερές πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να παραμερίσουν τις διαφορές τους . Πρέπει ενωμένες με γνώμονα τη σωτηρία της χώρας και χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες να καταφέρουν να αντιπροσωπεύσουν αυτό το τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού να το προσελκύσουν από την αποχή και ταυτόγχρονα τις παγίδες της ακροδεξιάς  . Να του δώσουν προοπτική διακυβέρνησης και όχι μόνο καταγγελίας . Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντισταθούμε και να ανακτήσουμε την ελευθερία μας. Ή τώρα ή ποτέ πριν να είναι αργά .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας