Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο σκαμνί…

2146
Πάγκαλος

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 – 12.00 μ.μ., η δίκη του Θεόδωρου Πάγκαλου για την συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή των δημοσίων υπαλλήλων

 

Χωρίς τη βουλευτική ασυλία, θα καθίσει στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του «ΒΗΜΑ FM», στις 11 Νοεμβρίου του 2014, είχε αποκαλέσει κατ’ επανάληψη τους Δημοσίους Υπαλλήλους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες».

Συγκεκριμένα είχε πει: «Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας