Ο Ερντογάν από το Μπακού εξυμνεί τον «εγκέφαλο» της Γενοκτονίας Αρμενίων!

808
Ο Ερντογάν από το Μπακού

Την ώρα που στις Βρυξέλλες οι Γερμανοί και οι “δορυφόροι” τους κάνουν ότι μπορούν για να διασώσουν τον Ερντογάν, εκείνος από το Αζερμπαϊτζάν υμνεί τον άνθρωπο που οργάνωσε μία από τις γενοκτονίες που έχουν κάνει οι πρόγονοι του: τη Γενοκτονίας των Αρμενίων. 

Μετά από την παρέλαση που παρακολούθησε στο Μπακού ,με τη συμμετοχή τουρκικών στρατευμάτων, ο Ερντογάν στην ομιλία του ύμνησε “τη ψυχή του Εμβέρ Πασά”! Του “εγκέφαλου” της Γενοκτονίας των Αρμενίων!

Ο Ερντογάν και ο Αλίεφ του Αζερμπαϊτζάν σε μία επίδειξη μικροψυχίας είχαν κάνει προχθές την ίδια απεχθή δήλωση: κάλεσαν τον Μακρόν να πάρει στη χώρα του τους ξεριζωμένους από το Ναγκόρνο Καραμπάχ Αρμένιους. Έκαναν τις δηλώσεις σχεδόν γελώντας.

Ο  Εμβέρ Πασάς τελικά,  ήταν υπουργός Πολέμου στην ισχυρή τριανδρία που ξεπήδησε μετά το πραξικόπημα των Νεότουρκων το 1913, όντας ο φυσικός ηγέτης των «Τριών Πασάδων» (Εμβέρ, Ταλάατ και Τζεμάλ Πασάς).

Το ηγετικό στέλεχος των πραξικοπηματιών και de facto ηγέτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1913-1918 συντάχθηκε με τη Γερμανία στον Α’ Παγκόσμιο χωρίς ουσιαστική αντίσταση στο εσωτερικό, καθώς πέραν όλων των άλλων ήταν και εθνικός ήρωας της επανάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας