Ο εξευτελισμός και η χρεοκοπία της ”Ευρώπης”

1780
χρεοκοπίας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός για την Γαλλία, για την ευρωζώνη και την ΕΕ από τις απαξιωτικές, για την Γαλλική Δημοκρατία και την στάση των Βρυξελλών και της γραφειοκρατίας ευρωζωνης και ΕΕ, δηλώσεις του Ερντογάν, ο οποίος κατήγγειλε γαλλικές και ευρωπαϊκές αρχές για την ανείπωτη, αδικαιολόγητη και σχεδιασμένη αστυνομική βία εναντίον των «κίτρινων γιλέκων».

Εκατοντάδες τραυματίες, χιλιάδες προσαγωγές και συλλήψεις, τεθωρακισμένα, χημικός πόλεμος, πλαστικές σφαίρες και ωμοί ξυλοδαρμοί προκάλεσαν ένα σκηνικό χάους και τρόμου στις γαλλικές πόλεις.

Μια κυβέρνηση στην Γαλλία με την ανοικτή στήριξη ευρωζώνης και ΕΕ, οι οποίες, λαλίστατες σε άλλες περιπτώσεις και με πολλά ψέμματα, δεν έβγαλαν τσιμουδιά για την στυγερή αστυνομική τρομοκρατία στην Γαλλία, έχει μεταβάλλει την ιστορική αυτή χώρα σε ασύδοτο αστυνομικό κράτος, όπου ο μόνος νόμος που κυριαρχεί είναι το δίκαιο της κρατικής αστυνομικής καταστολής και αδίστακτης αστυνομικής αυθαιρεσίας κρατικής βίας.

Είναι τραγικό ότι, αντί η Τουρκία να συγκλίνει με την ΕΕ, η  ΕΕ βαδίζει, ως καθεστώς, από το κακό στο χειρότερο: Η ευρωζώνη και η ΕΕ σπεύδουν να συγκλίνουν, ασθμαίνοντας με τον αυταρχικό αστυνομικό κατήφορο του σουλτάνου Ερντογάν.

Ευρωζώνη και ΕΕ ακολουθούν ολοταχώς οικονομικοκοινωνικά την ελληνική εξαθλίωση και από άποψη δημοκρατίας στον τουρκικό απολυταρχισμό και ολοκληρωτισμό.

Δυστυχώς, ευρωζώνη και ΕΕ χρεοκοπούν, αν δεν έχουν, ήδη, χρεοκοπήσει προ πολλού και οδεύουν ταχύτατα  στην ακροδεξιά δημαγωγία, την κοινωνική εξαθλίωση, την κατάλυση των πιο στοιχειωδών ελευθεριών, στον βαθύ συντηρητισμό και εκφασισμό και στην ιμπεριαλιστική επιθετική βουλιμία.

Σε αυτήν την Ευρώπη, αν δεν γυρίσουμε τάχιστα την πλάτη, δεν έχουμε κανένα μέλλον.

Α.Ρ.

1 σχόλιο

  1. γιου ντον’τ σέι καπτεν ομπβιους . .

    τιμη κ δοξα στην πανω απο 400τοις εκατο αυξηση σε ψυχοδραστικα σε σχεση με τα προ κρισης επιπεδα, αλλα κ τις διαφορες (100% τυχαιες) <> σε ραγες. το προβλημα ειναι οτι οι ελληνες ηττηθηκαν εκ των εσω, απο καθε πλευρα κ διασταση, κ ποιος να σε σωσει αμα δε θες ‘η αμα περιμενεις σωτηρα; (βοηθεια μας )

    υγ. ακριβως νεο δε το λες ουτε κ αυτο, κ οι κοτζαμπασηδες αλλα και παρα πολλοι πενητες προτιμουσαν τον οθωμανικο ζυγο, το σιγουρο, το δοκιμασμενο κ το παρολη την αθλιοτητα δουλοπρεπες συστημα παρα τη μαχη, την υποθεση, την αβεβαιοτητα, ακομα κ αν τα 2α περιελαμβαναν την πιθανοτητα για κατι καλυτερο, μακαρι να ηταν αλλιως αλλα χλωμο, κ καλη τυχη στην ελπιδα οτι θα καταφερετε σε σημαντικο βαθμο να αλλαξετε την πλειοψηφικη ανθρωπινη φυση (γι’αυτα, κ παραολο το οξυμωρο σε σχεση με τα ακολουθαεγω αρκετα ειρωνικα κουραστηκα, κ δυστυχως εχασα την πιστη μου σε κατι καλυτερο, εγινα σαν αυτους που προσπαθουσα αδικα οπως φαινεται να μεταπεισω, σαν τους παραιτημενους ενιοτε κ χαπακιδες..)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας