Ο Δ.Καμμένος μιλάει για μνημονιακό κατάμαυρο μέτωπο με Καρατζαφέρη, Φαήλο, Βελόπουλο

1631
καμμένος

Στο νέο κόμμα του αναφέρθηκε ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος. Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο πρόεδρος του “Δύναμη Ελληνισμού” είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να γίνει ένα μεγάλο δεξιό πατριωτικό μέτωπο και να απενεχοποιηθεί η λέξη “δεξιά”».

Η Δεξιά, όμως, και ο πατριωτικός χώρος είναι δύο έννοιες απολύτως ασύμβατες και συγκρουόμενες. Δεξιά σημαίνει προδοσία, δωσιλογισμός, ξεπούλημα και εκμετάλλευση κ. Δ. Καμμένε, όπως όλα αυτά από κοινού αντιπροσωπεύει πλέον και ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ και η κεντροαριστερά του ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι αλλά και ο υποκριτής δημαγωγός Λεβέντης, ο οποίος τάσσεται φανατικά με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την Γερμανία και από την άλλη θέλει, πχ, να προασπίσει και το όνομα της Μακεδονίας.

«Ελπίζω ότι μέχρι τις εκλογές ή κάποιους μήνες πριν, θα υπάρξει μια συμπαράταξη πατριωτική και να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο μέτωπο». «Δεν μπορώ να πω με ποιους συζητάω αλλά στον χώρο είναι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κυριάκος Βελόπουλος, όχι οι χρυσαυγίτες. Νομίζω θα έχουμε και ονόματα εκπλήξεις», συνέχισε ο Δ. Καμμένος.

Όλοι αυτοί που αναφέρει με κομπασμό ο Δ. Καμμένος ότι μπορεί να ενταχθούν στο «κατάμαυρο» μέτωπο του κνούτου, της βαθιάς οπισθοδρομικής συντήρησης, του αντιδημοκρατικού βούρδουλα και της ιλαρής πατριδοκαπηλείας στα λόγια και του κατεβάσματος των εσωρούχων όταν έρθουν οι δύσκολες στιγμές, είναι «una faccia una razza» και με τον ίδιο ξενόδουλο προσανατολισμό: Όλοι, σχεδόν, είναι εκχωρημένοι του συρμού, έχουν στηρίξει ή και ψηφίσει μνημόνια, θεωρούν ανέφικτη την ακύρωσή τους (!), ομνύουν όλοι μαζί στο «γερμανικό μάρκο» που λέγεται ευρώ και στηρίζουν με νύχια και με δόντια την ΕΕ, σπέρνοντας χονδροειδώς αυταπάτες ότι η τελευταία μπορεί, τάχα, να μεταρρυθμιστεί και να αλλάξει.

Ένα μέτωπο Καμμένου, Μπαλτάκου, Καρατζαφέρη, Βελόπουλου κλπ θα είναι ένα «μαύρο» μέτωπο, συμπλήρωμα της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, μαύρη απόφυση μιας νέας οικουμενικής κυβέρνησης της χαριστικής βολής ή και παρτενέρ της Χρυσής Αυγής για την μετατροπή τους σε χρυσή εφεδρεία του κεφαλαίου, των ΗΠΑ, της Γερμανίας στα ρυπαρά πολιτικοστρατιωτικά τους σχέδια εκμετάλλευσης και πολέμου στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας