Ερωτηματικά προκαλεί η απουσία του Γερμανικού ΟΤΕ από τις πυρόπληκτες περιοχές

2213
οτε

Οκτώ ημέρες μετά το ξέσπασμα της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και να καταστραφούν περιουσίες, τα συνεργεία του Γερμανικού ΟΤΕ παραμένουν άφαντα, σύμφωνα με δημοσιεύματα κάποιων ανεξάρτητων μέσων. Η υπηρεσία τους είναι η μοναδική που δεν έχει ενεργοποιηθεί, για να αποκαταστήσει τις βλάβες από τη φωτιά και να επαναφέρει το δίκτυο τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Αν την απουσία την διέπραττε ο παλιός δημόσιος ΟΤΕ, τώρα θα είχε ξεσηκωθεί σάλος από τους οπαδούς των τυφλών ιδιωτικοποιήσεων και τα καθεστωτικά μέσα θα μιλούσανε για σκάνδαλο.

Τώρα, όμως, άκρα του τάφου σιωπή!

Οι περιοχές που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική παραμένουν δίχως δίκτυο επικοινωνίας και ίντερνετ, καθώς ο Γερμανικός ΟΤΕ της Deutsche Telecom απουσιάζει επιδεικτικά, ενώ το δίκτυο ήταν ήδη υποβαθμισμένο και οι υπηρεσίες που πρόσφερε προβληματικές για την εποχή.

Την περασμένη Δευτέρα, οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής υπέστησαν τη μεγαλύτερη καταστροφή που έχει καταγραφεί στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Πολλά σπίτια και καταστήματα κάηκαν, υποδομές καταστράφηκαν, δίκτυα έγιναν στάχτη. Από την Τρίτη κιόλας, τα συνεργεία της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ έσπευσαν προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να επαναφέρουν το συντομότερο δυνατό τα δίκτυα σε λειτουργία.

Μοναδικός απών ο Γερμανικός ΟΤΕ, που ληστεύει τον κόσμο με τις πανάκριβες υπηρεσίες του και τα πανύψηλα κέρδη του, τα συνεργεία του οποίου οι κάτοικοι περιμένουν με αγωνία, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η επικοινωνία τους. Τις τελευταίες οκτώ ημέρες, ο ιδιωτικοποιημένος ΟΤΕ φέρεται να καθυστερεί απελπιστικά, παρ’ ότι η ανάγκες των κατοίκων είναι μεγάλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας