Η Εφ. Συν. και η αλλεργία της απέναντι στην ΛΑ.Ε.

2304
παπαγαλάκια

Ο βήχας και η… αλλεργία δεν κρύβονται, παράφραζαν, μιλώντας στην Iskra, στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, αναφερόμενα σε σχόλιο της Εφ. Συν. με τα αρχικά Α.ΤΖ.

Την ώρα που ο Α.ΤΖ., στην στήλη «Πολιτικά Παρασκήνια», πήγε να πει κάτι καλό για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους και καταδίκης των πολιτικών που καίνε ζωές, η οποία με πρωτοβουλία και της ΛΑ.Ε. διοργανώνεται την Τρίτη, 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος από φορείς και οργανώσεις της Αριστεράς, δεν μπόρεσε και έχυσε στο τέλος το «δηλητήριο» του.

Το «Φτάνει πια», σύνθημα της συγκέντρωσης στην οποία καλεί η ΛΑ.Ε., το είχε ξαναφωνάξει ο λαός και το 2007, μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, μας λέει με ύφος περισπούδαστου ρεπόρτερ-ιστορικού ο Α.ΤΖ.

Και μετά, αφήνοντας άφωνους τους αναγνώστες του, ο Α.ΤΖ. πετάει την ουρανοκατέβατη διαπίστωσή του: «Μετά ο λαός ξαναψήφισε τον Καραμανλή»!

Ένας θεός ξέρει τι θέλει να συμπεράνει ο αθεόφοβος Α.ΤΖ. και η εφημερίδα που τον φιλοξενεί.

Θέλει να πει ότι τζάμπα οι συγκεντρώσεις, γιατί μετά θριαμβεύουν στις εκλογές οι Καραμανλήδες και ίσως αύριο οι Τσιπραίοι;

Θέλει να πει ότι με τις συγκεντρώσεις δεν βγαίνει τίποτα;

Ό,τι και να θέλει να πει η Εφ. Συν. και ο Α.ΤΖ., συνδέοντας πράγματα ασύνδετα και ιστορικά και στο παρόν και ιδίως, με τόσο αεροπλανικό τρόπο, την αυριανή συγκέντρωση αλληλεγγύης με τις εκλογές, αυτό που δείχνουν είναι την απίστευτη αλλεργία τους απέναντι στην ΛΑ.Ε.

Ούτε ένα σχόλιο 50 λέξεων δεν μπορούν να γράψουν, χωρίς να την εκφράσουν, μας λένε στελέχη της Πατησίων.

Είναι κατανοητή αυτή η αλλεργία και απόλυτα εξηγήσιμη, μας έλεγαν τα ίδια στελέχη: Η ΛΑ.Ε. είναι ο εφιάλτης της Εφ. Συν.  (όχι φυσικά των περισσότερων δημοσιογράφων της), γιατί είναι ο εφιάλτης του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ και των συναφών παρατρεχάμενων του.

Οφείλουν, λοιπόν, να κάνουν το χρέος τους.

Ν.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας