«Ξαναπάμε Πλατεία» μέχρι την τελική νίκη! Συλλαλητήριο των Κινημάτων 12/2 – 17:00, Πλ. Αριστοτέλους

2418
δεθ

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους συμπολίτες μας, θύματα των επτά χρόνων μνημονίων, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Συνέλευση των Κινημάτων την Κυριακή 12 Φλεβάρη στις 5.00΄μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, για να πιάσουμε το «νήμα» από τους αγώνες 2010-2012, να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, να ανατρέψουμε το πολιτικό και οικονομικό μνημονιακό μπλοκ.

Να δηλώσουμε ότι δεν θα αφήσουμε να περάσουν τα νέα ακραία μέτρα εργασιακής, ασφαλιστικής και φορολογικής κατεδάφισης που προβλέπονται για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης.

Να πούμε όχι στις νέες μειώσεις των συντάξεων, των μισθών, του αφορολόγητου, στις νέες επώδυνες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις με απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων, στην αύξηση του ΦΠΑ, στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με τους οποίους επιδιώκουν την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Απέναντι σ αυτήν τη νέα λαίλαπα που θα εξοντώσει τα ήδη λαβωμένα λαϊκά στρώματα, η μόνη μας ελπίδα είναι ο δρόμος της ενότητας, της αλληλεγγύης και του αγώνα, του καλού σχεδιασμού και της κλιμάκωσής του, για τη μεγάλη αντιμνημονιακή ανατροπή και την επιβίωση του λαού και της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας