Νέο «δωράκι» στους κλινικάρχες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

508
τετελεσμένα και στη Λευκωσία κρατάνε ο
Θα γίνονται και σε ιδιωτικές κλινικές εμβολιασμοί!

Νέο «δωράκι» στους κλινικάρχες και τους επιχειρηματίες στην Υγεία κάνει η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα με νομοθετική θα επιτρέψει να πραγματοποιούνται εμβολιασμοί και από ιδιωτικές κλινικές και άλλες ιδιωτικές δομές φυσικά με το αζημίωτο!

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, «με νομοθετική διάταξη που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες μέρες θα δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιούνται εμβολιασμοί και από ιδιωτικά πολυιατρεία, διαγνωστικά εργαστήρια, κλινικές και θεραπευτήρια».

Με την συγκεκριμένη κίνηση η κυβέρνηση κάνει ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να ανοίξει άλλα δημόσια εμβολιαστικά κέντρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, προσφέροντας στους ιδιώτες νέο κερδοφόρο πεδίο δράσης εν μέσω πανδημίας. Το λογαριασμό φυσικά θα τον στείλει στο λαό είτε μέσω της επιβάρυνσης του προϋπολογισμού, είτε μέσω της λεηλασίας των ασφαλιστικών ταμείων που θα κληθούν να πληρώσουν τους κλινικάρχες για τις …υπηρεσίες τους.

Είναι προφανές πως οι επιχειρηματίες στην Υγεία θα έχουν κέρδη και από τον εμβολιασμό όπως έχουν ήδη εν μέσω πανδημίας από την ενοικίαση κλινών από το κράτος αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και όταν κατέρρεαν τα δημόσια νοσοκομεία δεν προχώρησε σε επίταξη του ιδιωτικού τομέα.

Επιπλέον οι κλινικάρχες από τη μετατροπή των δημόσιων νοσοκομείων σε νοσοκομεία μόνο για κορωνοϊό, αυγατίζουν τα κέρδη τους αφού μια σειρά από αναγκαίες επεμβάσεις ασθενών πραγματοποιούνται σε ιδιωτικά θεραπευτήρια με τεράστιο κόστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας