Μποζντάγ: Ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα προσπαθούν να διαταράξουν τις σχέσεις με Τουρκία!

1874
μποζντάγ

Βολές κατά «ανίκανων πολιτικών στην Ελλάδα» που «προσπαθούν να διαταράξουν τις σχέσεις με την Τουρκία» εξαπέλυσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μποζντάγ.
Σε τρεις αναρτήσεις του στο Twitter υποστηρίζει ότι η Τουρκία έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για να βελτιώσεις τις σχέσεις της με την Ελλάδα. Υποστηρίζει ότι οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν γίνει καλύτερες. O Μπεκίρ Μποζντάγ, που είναι και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, έγραψε: «Η Τουρκία έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για να βελτιώσει και να δυναμώσει τη σχέση της με την Ελλάδα. Παρά αυτή την αλήθεια, ορισμένοι ανεπαρκείς πολιτικοί της Ελλάδας έχουν στόχο να διαταράξουν αυτές τις σχέσεις».
Με επόμενο tweet επανήλθε και συμπλήρωσε: «Η Τουρκία επιθυμεί καλύτερες σχέσεις με την Ελλάδα. Οι προκλητικές και άδικες δηλώσεις κάποιων Ελλήνων πολιτικών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Αξιολογώντας τη στάση της Τουρκίας ως αδυναμία δεν είναι προϊόν εξυπνάδας και οράματος».
Ο Μποζντάγ υποστήριξε ότι είναι είναι υπέρμαχος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα, για την ενίσχυση των οποίων έχουν γίνει αρκετά θετικά βήματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας