Από το ''ατύχημα'' Pyatt-Καμμένου, στην ''χαμηλής έντασης κρίση'' Κοτζιά

2296
εθνική

Επιχείρηση φόβου και κατατρομοκράτησης του Ελληνικού λαού έχει εξαπολυθεί από το σύστημα και τους μισθοφόρους καρεκλοθήρες του.
Ξεκινήσαμε με τον φόβο του Αμερικανού πρέσβη Jeffrey Pyatt για ατύχημα στο Αιγαίο που το επανέλαβε δυο φορές, για να φτάσουμε στην πρόσφατη πρόβλεψη από τις Βρυξέλλες του «στρατηλάτη» της φακής Πάνου Καμμένου, ο οποίος έκανε πιο αιχμηρή την δήλωση του J. Pyatt και μίλησε για ”θανατηφόρο ατύχημα” με την Τουρκία και να πάμε στην πρόσφατη παραλλαγή του δεξιοτέχνη της διπλωματίας, τρομάρα του, Ν. Κοτζιά, ο οποίος ανεφέρθη στον κίνδυνο «χαμηλής έντασης κρίσης».
Όλοι μαζί έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον ελληνικό λαό, ενσπείροντας θρασύδειλα την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, την κινδυνολογία και τον φόβο μέσα στην κοινωνία.
Ως αποτέλεσμα αυτών των τρομοκρατικών δηλώσεων έχει φτάσει στα ύψη η ανησυχία στους πολίτες, που πανικόβλητοι και φοβισμένοι για τις επικείμενες εξελίξεις σπάνε τα τηλέφωνα σε κάθε ανευθυνοϋπεύθυνο, ρωτώντας εναγωνίως αν θα υπάρξει επιστράτευση, πόσο γρήγορα θα έρθει ο πόλεμος, αν θα καλέσουν τα παιδιά τους στον στρατό και ποιους θα καλέσουν, αν θα πρέπει να προμηθευτούν τρόφιμα, αν κινδυνεύουν τα λεφτά τους στις τράπεζες κλπ.
Θα μας πείτε: Μα, δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος ή ακόμα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία; Όλα βαίνουν καλώς;
Στο βαθμό που αυτοί οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί είναι αδιανόητο η πολιτική ηγεσία και ο αμερικανός πρέσβης να τους διοχετεύουν στην κοινωνία με ένα και μοναδικό στόχο: Να προκαλέσουν ανησυχία.
Μια σοβαρή  ηγεσία θα πρέπει να δηλώνει την ετοιμότητα της να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενο με ένα θετικό για την χώρα και τον ελληνικό λαό τρόπο, από τον οποίο ζητά επαγρύπνηση μεν αλλά με την βεβαιότητα ότι δεν διατρέχει κίνδυνο είτε ο απλός πολίτης και πολύ περισσότερο η πατρίδα μας.
Και δεν διατρέχει κίνδυνο γιατί η χώρα, οι υπεύθυνοι και οι υπεύθυνες δυνάμεις της είναι προετοιμασμένες, έχουν σχέδιο και διαθέτουν ετοιμότητα και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο είτε ως ατύχημα είτε ως σχεδιασμένη εχθρική πράξη.
Αυτή τη θέση οφείλει να κρατάει μια ηγεσία, ακόμα και αν δεν είναι σίγουρη για όλα όσα διατείνεται.
Όμως, από την πλευρά του αμερικάνικου παράγοντα αλλά κυρίως από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης δεν διαφαίνεται καμιά τέτοια διάθεση.
Ο πολύπειρος αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και οι «μισθοφόροι» καρεκλοθήρες της κυβέρνησης ΤσίπραΚαμμένου βρίσκουν ευκαιρία από την προκλητικότητα της Τουρκίας για να ενσπείρουν τον φόβο, αν όχι τον πανικό, στον ελληνικό λαό.
Και το πράττουν αυτό συνειδητά, γιατί ξέρουν ότι ένας λαός φοβισμένος και πανικόβλητος, είναι ένας λαός υποταγμένος, παράλυτος και ανίκανος να αντιδράσει και να κινητοποιηθεί, επομένως εύπλαστος και ευκολόπιστος, ανήμπορο άθυρμα στα χέρια των κυβερνώντων και των κατεστημένων κέντρων.
Να αποβάλλουμε, λοιπόν, τον φόβο και πολύ περισσότερο την όποια υστερία.
Ένας λαός ψύχραιμος και αποφασισμένος, είναι ένας λαός που μπορεί να προασπίσει το παρόν και το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του.
Είναι ο λαός που μπορεί να ανατρέψει την άθλια κατεστημένη τάξη πραγμάτων και με αλληλεγγύη να πάρει τις τύχες στα χέρια του, με μια λεύτερη, κυρίαρχη, δημοκρατική και ανεξάρτητη Ελλάδα.

Α.Ρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας