Με αισιοδοξία οι αθλητές του στίβου στο Μπουένος Αϊρες

1113
στίβου

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι 13 αθλητές και αθλήτριες του στίβου τη συμμετοχή τους στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αϊρες. Η αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας Νέων αναχώρησε σήμερα για την Αργεντινή.

«Έχω προετοιμαστεί καλά, το επίπεδο θα είναι υψηλό ωστόσο θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό» είπε η Σπυριδούλα Καρύδη, που στο Γκιορ ήταν τρίτη στο μήκος. «Στη διάρκεια του καλοκαιριού αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, ωστόσο κατάφερα να κάνω την προπόνηση που έπρεπε» είπε από την πλευρά της η Σταυρούλα Κοσμίδου, που στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. «Είμαι χαρούμενη που θα πάρω μέρος στη διοργάνωση και σίγουρα θα προσπαθήσω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Ωστόσο πάμε για αγώνες και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό» είπε η Ελίνα Τζένγκο. Μετάλλιο στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Γκιορ είχαν κατακτήσει τόσο ο Γεράσιμος Καλογεράκης στον ακοντισμό, όσο και η Ολγα Φιάσκα στα 5.000μ βάδην, δύο παιδιά που έχουν προετοιμαστεί και είναι σε θέση να διεκδικήσουν και πάλι το βάθρο των νικητών.

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε και ο εθνικός προπονητής Κ18, Απόστολος Αποστολόπουλος. «Η ομάδα αποτελείται από 13 ικανά παιδιά, τα οποία στη διάρκεια της σεζόν κατάφεραν να διακριθούν στις διοργανώσεις της κατηγορίας τους. Εχουν μπροστά τους μια σπουδαία εμπειρία, στην οποία είμαι σίγουρος πως όχι μόνο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά θα αποτελέσει για αυτά οδηγό για το μέλλον» είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας