Αποχωρεί από την κυβέρνηση Τραμπ ο υπουργός Εσωτερικών Ράιαν Ζίνκε

1462
υπουργός

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ, Ράιαν Ζίνκε, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση στο τέλος του χρόνου έπειτα από την παραμονή του για σχεδόν δύο χρόνια, έγραψε στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να αναφερθεί στον λόγο της αποχώρησής του.

«Η κυβέρνηση Τραμπ θα ανακοινώσει το όνομα του επόμενου υπουργού Εσωτερικών την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ράιν κατάφερε πολλά στη διάρκεια της θητείας του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του προς το Έθνος μας» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Ο Ζίνκε είχε βρεθεί στο στόχαστρο έρευνας για τον τρόπο που χρησιμοποίησε λεπτομέρειες σε θέματα ασφάλειας, για την χρήση ναυλωμένων πτήσεων καθώς και για μια κτηματομεσιτική συμφωνία.

Ως εκ τούτου ο Λευκός Οίκος τον θεωρεί εύκολο στόχο για τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι από τον Ιανουάριο θα έχουν την πλειοψηφία στην Βουλή των Αντιπροσώπων και θα μπορούν να ξεκινήσουν έρευνες σε βάρος της Ρεπουμπλικανικής κυβέρνησης.

Συνολικά, περισσότερα από δέκα ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ έχουν αποχωρήσει προτού συμπληρωθεί το πρώτο ήμισυ της τετραετούς θητείας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας