Μεγαλειώδης επίκαιρη εκδήλωση στην Άρτα για τον Άρη και την λευτεριά

7540
εκδήλωση

Στην κατάμεστη πλατεία Μονοπωλίου της Άρτας πραγματοποιήθηκε πολύ μεγάλη εκδήλωση-συγκέντρωση και συναυλία με την ευκαιρία των 73 χρόνων από το πέρασμα του Άρη Βελουχιώτη στην ιστορία.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας της ΛΑ.Ε μίλησε ο Παν. Λαφαζάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγαλείο του Άρη Βελουχιώτη, στα περιστατικά που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, πολιορκημένο από τους δωσίλογους ταγματασφαλίτες και μοναρχοφασίστες, αλλά και απομονωμένο από το κόμμα του.

Ο Άρης με την θυσία του και την ανυποχώρητη στάση του ενάντια στις τότε συμφωνίες του Λιβάνου, της Καζέρτας και της Βάρκιζας αναδεικνύεται σήμερα σε ένα μεγάλο σύμβολο του επίκαιρου αγώνα για τη λευτεριά, την κυριαχία, την δημοκρατία και την ανεξαρτησία στην πατρίδα μας, για την εφαρμογή ενός προγράμματος ανασυγκρότησης και αναγέννησης για την διέξοδο από την σημερινή κρίση.

Ο πρωτοκαπετάνιος Άρης, ως ένα μεγάλο εθνικό και κοινωνικό σύμβολο, ως ένα παράδειγμα θυσίας και ένα πρότυπο αρχών, μας δείχνει έμπρακτα παρά τις ανθρώπινες αδυναμίες του, έναν δρόμο αγώνα ενάντια στο βρώμικο πολιτικό κατεστημένο και την φαρσοκωμωδία που παίζεται ανάμεσα στις δυνάμεις του, τον δρόμο του αγώνα ενάντια στα μνημόνια, παλιά και νέα, ενάντια στην λιτότητα, ενάντια στους εκμεταλλευτές του λαού μας και το ξεπούλημα της χώρας και της δημόσιας περιουσίας.

Ο Άρης, τέλος, υποδεικνύει την ανάγκη του πιο πλατιού πολιτικού μετώπου ανατροπής, με μια ευρεία κοινωνική συμμαχία, που θ’ αγκαλιάζει την μισθωτή εργασία έως τα μικρομεσαία εκμεταλλευόμενα κοινωνικά στρώματα, την προοδευτική διανόηση και την νεολαία.

Ο Παν. Λαφαζάνης επίσης στην ομιλία του στηλίτευσε τη νέα ευρωατλαντική συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ και την κωμωδία δήθεν αντιπαράθεσης της ΝΔ προς την κυβέρνηση γι’ αυτήν την συμφωνία και τόνισε ότι το κείμενο πάνω στο οποίο θα κάνουν επικοινωνιακό σόου την Κυριακή Τσίπρας και Ζάεφ, επιχειρεί να δέσει ακόμα πιο σφιχτά στα δεσμά της αποικιοποίησης Ελλάδα και ΠΓΔΜ και όλη την βαλκανική ζώνη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας