Μακρόν: Με δεκάδες «κίτρινα γιλέκα» νεκρούς, κατηγορεί ως «αντιδημοκρατικό» τον Μαδούρο!

1206
μακρόν

Η υποκρισία χτύπησε «ταβάνι» στην περίπτωση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν! Με τη Γαλλία να συνταράσσεται εδώ και βδομάδες από τις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής του, με την αστυνομική βία και καταστολή να έχουν προκαλέσει δεκάδες νεκρούς και πολύ περισσότερους τραυματίες μεταξύ των διαδηλωτών, ο Μακρόν βγήκε, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, να κατηγορήσει τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, ως «αντιδημοκρατικό» και «παράνομα εκλεγμένο» και να υποστηρίξει, δήθεν, την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής!!!

H Ευρώπη «υποστηρίζει την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα», τονίζει υποκριτικά ο Γάλλος πρόεδρος.

Επίσης, «χαιρετίζει», δήθεν, τo θάρρος εκατοντάδων χιλιάδων Βενεζουελάνων που, κατά τα λεγόμενά του, διαδηλώνουν «για την ελευθερία τους απέναντι στην παράνομη (!!!) εκλογή του Nicolas Maduro».

«Μετά την παράνομη εκλογή του Maduro τον Μάιο του 2018, η Ευρώπη υποστηρίζει την αποκατάσταση της δημοκρατίας∙ χαιρετίζω το θάρρος εκατοντάδων χιλιάδων Βενεζουελάνων που διαδηλώνουν για την ελευθερία τους» έγραψε επί λέξει o Μακρόν στο Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας