Μαθήματα κωμικής, αντιρωσικής, νεοψυχροπολεμικής προπαγάνδας από το ΝΑΤΟ

1148
προπαγάνδας
Οι 5 ΝΑΤΟϊκοί μύθοι για τη Ρωσία

Παραθέτουμε ένα κωμικό δείγμα της ΝΑΤΟϊκής προπαγάνδας σε βάρος της Ρωσίας η οποία συνοδεύεται και από ένα βίντεο ψευδεπίγραφων ισχυρισμών, προκειμένου ο κόσμος να αντιληφθεί σε ποια άβυσσο οδηγεί τα πράγματα στη μετα-κορονοϊό εποχή η Ατλαντική Συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και με ουραγό τις Βρυξέλλες.

Με ένα βίντεο διάρκειας ενάμισυ λεπτού και τίτλο «Οι 5 μύθοι της Ρωσίας για το ΝΑΤΟ και τον κορονοϊό» η ηγεσία της Συμμαχίας απαντά στα “fake news” που το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας, στο πλαίσιο της επιχείρησης επικοινωνιακής αποδόμησης της Δύσης και του κύρους του ΝΑΤΟ από την Ρωσία.

Σύμφωνα με το βίντεο οι μύθοι είναι οι εξής:

ΜΥΘΟΣ 1: Ο κορονοϊός θα διασπάσει το ΝΑΤΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα όπως και όλες οι αποστολές από το Αφγανιστάν ως το Κόσοβο.

ΜΥΘΟΣ 2: Το ΝΑΤΟ απέτυχε να στηρίξει τους συμμάχους του στον κορονοϊό

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πολλοί σύμμαχοι, όπως οι Τσεχία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Σκόπια, Ρουμανία, Σλοβακία και Ισπανία έχουν λάβει βοήθεια από το ΝΑΤΟ.

ΜΥΘΟΣ 3: Ο κορονοϊός είναι όπλο που δημιουργήθηκε από το ΝΑΤΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το ΝΑΤΟ είναι αμυντική συμμαχία ενώ όπως έχει αποφανθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ο κορονοϊός προέρχεται από τα ζώα και δεν είναι κατασκευασμένο.

ΜΥΘΟΣ 4: Οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ βοήθησαν στην εξάπλωση του κορονοϊού

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από την αρχή της πανδημίας, το ΝΑΤΟ πήρε συγκεκριμένα μέτρα και ακύρωσε σειρά ασκήσεων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης.

ΜΥΘΟΣ 5: Το ΝΑΤΟ επικροτεί αγορές όπλων παρά χρήματα για την υγεία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Συμμαχίας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας και στο πλευρό όσων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή ταλαιπωρία. Το ΝΑΤΟ έχει δράσει στην ανάπτυξη νοσοκομείων, μεταφορά ασθενών, απολύμανση των δημόσιων χώρων και των συνόρων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας