Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

2495
μάχη

Τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κώστας Ευριπιώτης, καθώς η επάρατη νόσος χτύπησε τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σύγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της  Realnews «πολύ κοντινοί του άνθρωποι μου είπαν πως η κατάσταση του επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» όπου νοσηλεύεται. Οι ίδιες πηγές με ενημέρωσαν ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία».

«Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση», αναφέρουν πηγές. «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!», φέρεται να τονίζει.

Ο καρκίνος  χτύπησε τον πρωταγωνιστή που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν. Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Στο πλάι του ηθοποιού σε καθημερινή βάση βρίσκεται η αγαπημένη του Λίλιαν, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία.

«Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση. Έχει ενοχληθεί πάντως που πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τη ”σύζυγό” του Βάλια Κωστοπούλου-Ευριπιώτη, με την οποία έχει χωρίσει πολλά χρόνια… Έχουν χωρίσει από το 2009 κι εκείνη έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ ο Κώστας είναι με τη Λίλιαν τα 10 τελευταία χρόνια».

Όσο για τον λόγο που δεν βγαίνει να απαντήσει;

«Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!», φέρεται να τονίζει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προτείνει στη σύντροφό του πριν από τρία χρόνια να παντρευτούν στη Λευκάδα, το νησί που αγαπάει πολύ. Εκείνη δεν το θεώρησε απαραίτητο, αφού οι δυο τους ζούσαν ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι.

Η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.

Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας