Μάσιμο Καρέρα: Θέλω η ομάδα μου να είναι μαχητική

1205
ομάδα

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Ένωσης μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ζήτησε από τους παίκτες του να είναι μαχητές.

To στίγμα του ως προπονητής έδωσε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως στόχος του είναι η δημιουργία μιας μαχητικής ομάδας που θα καταφέρει να δώσει χαρά στον κόσμο.

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται μόλις υπέγραψε το συμβόλαιο του είπε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος κι ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη δυνατότητα που του έδωσε να έρθει σε ένα μεγάλο σύλλογο, λέγοντας ότι θα δώσει ψυχή και σώμα για να πάει η ομάδα ψηλά.

«Να βγαίνει η ομάδα από το γήπεδο και να τα έχει δώσει όλα»

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ τόνισε πως θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο και όταν τελειώνει ο αγώνας, η φανέλα να είναι ιδρωμένη. Θεωρεί πως αυτό είναι το πιο σημαντικό, να τα δίνει όλα η ομάδα στο γήπεδο και να είναι μαχητική.

Αναφορικά με τις εντυπώσεις του από τις επαφές του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είπε πως βρίσκεται εδώ επειδή είναι πολύ ικανοποιημένος από τις επαφές που είχε μαζί τους.

Σχετικά με το τι ξέρει για την ομάδα του και το ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε πως γνωρίζει πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, με πολλούς οπαδούς σε όλη την Ελλάδα και θα κάνει τα πάντα για να τους κάνει χαρούμενους.

Στην επισήμανση πως ο κόσμος στη Σπαρτάκ τον αγάπησε πολύ και αν πιστεύει πως θα γίνει το ίδιο και στην ΑΕΚ, απάντησε πως αυτό θέλει αλλά δεν είναι απλό. Εξήγησε ότι στο ποδόσφαιρο είναι πιο απλό το να μιλάς για νίκες, από το να τις πετυχαίνεις. Καταλήγοντας, είπε πως ήρθε στην ΑΕΚ επειδή είναι σοβαρός σύλλογος, με φιλοδοξίες και με πλάνο να φτιαχτεί μια μεγάλη ομάδα.

Τέλος, για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς, επανέλαβε ότι θέλει η ομάδα να τα δίνει όλα στο γήπεδο και να και να ιδρώνει τη φανέλα και να έχει ένα σύνολο από μαχητές που να το παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας