Μάριο Μπαλοτέλι: «ρατσιστές, είστε η άρρωστη πλευρά αυτού του κόσμου!»

1261
μπαλοτέλι

O Μάριο Μπαλοτέλι ξέσπασε! Όχι επειδή ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επέλεξε να τον αφήσει έξω από την 27μελή αποστολή της εθνικής Ιταλίας για τον αγώνα του Nations League με την Πορτογαλία (17/11) και το φιλικό παιχνίδι με τις ΗΠΑ (20/11) αλλά λόγω μπαράζ ρατσιστικών μηνυμάτων των οποίων έγινε αποδέκτης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Έναν μάλιστα από τους υβριστές του, ο “Super Mario” τον αποκάλυψε δίνοντας στη δημοσιότητα μερικά από τα μηνύματα που άφησε στο λογαριασμό του:

“δεν έχουν σημασία τα γκολ που βάζεις ή τα χρήματα που παίρνεις, είσαι μία μαϊμού με λοφίο”, του έγραψε μεταξύ άλλων)

με τον Μπαλοτέλι να απαντά σε έξαλλη κατάσταση:

“Εσείς οι ρατσιστές… αξίζετε ένα μόνο πράγμα. Να ζείτε μία ζωή μόνοι, χωρίς να σας σκέφτεται κανείς, χωρίς να λείπετε σε κανέναν και να φύγετε μία ημέρα από τη ζωή χωρίς να σας θυμάται κανείς.

Είστε η άρρωστη πλευρά αυτού του κόσμου. Να μου λέτε αυτό που θέλετε κατάμουτρα, όχι μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή ή ενός τηλεφώνου”, τόνισε στο οργισμένο μήνυμά του ο επιθετικός της Νις, για να προσθέσει λίγο αργότερα με νέο μήνυμα:

“Θέλω μόνο να προσθέσω πως είμαι καλά και πως δεν είναι όλοι έτσι, σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Καλημέρα σε όλους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας