ΛΑ.Ε Θεσ/νικης: Η Κυβέρνηση ανασυστήνει το “Συνδικαλιστικό” της Ασφάλειας;

946
κυβέρνηση

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΟ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΙΝΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 33ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΘ;

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την παρουσία αστυνομικού, ο οποίος παρακολουθούσε τις διαδικασίες του 33ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης! Προηγήθηκε μάλιστα, η παρουσία αστυνομικού Διευθυντή, ο οποίος δήλωσε ότι βρίσκονταν εκεί για παν ενδεχόμενο!

Εκτός από την καταστολή των κινητοποιήσεων, και ειδικότερα του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς σε όλη τη χώρα, και στη Θεσσαλονίκη, και τις δικαστικές διώξεις αγωνιστών με βάση μαρτυρίες αστυνομικών, που εφαρμόζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκειμένου να επιβάλει τις αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές, φαίνεται ότι, το Υπ. «Προστασίας» του Πολίτη, υπό τη νέα ηγεσία του (κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα), επιχειρεί να αναβιώσει και το «Συνδικαλιστικό» της ασφάλειας!

Ελπίζουμε πως δεν θα μοιράσουν σε μεταγενέστερο χρόνο και το «ιστορικό» «Εγκώλπιον του Εργατικού λαού»!

Επίσης, μας ανησυχεί ιδιαίτερα, ότι στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι: «Ο συγκεκριμένος συνάδελφός μας, ο οποίος ήταν οδηγός του επικεφαλής των μέτρων, εισήλθε στο ξενοδοχείο για προσωπικό λόγο».

Σε ποια «μέτρα» αναφέρονται; Ποιος έδωσε εντολή να παρθούν «μέτρα»; Τι είδους «μέτρα» επρόκειτο να παρθούν και σε ποια περίπτωση; Γιατί υπήρχε «επικεφαλής των μέτρων»;

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την παρουσία αστυνομικής δύναμης στο χώρο του Συνεδρίου του ΕΚΘ, και οποιουδήποτε συνδικαλιστικού φορέα.

Η κα Γεροβασίλη οφείλει να πάρει άμεσα θέση, να δηλώσει δημόσια αν έδωσε εντολή για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΘ, κι αν όχι, να καταδικάσει την παρουσία τους εκεί, και να διατάξει σχετική έρευνα, για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για την απαράδεκτη παρουσία των αστυνομικών, που θυμίζει παλιές εποχές που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, και δεν θα επιτρέψουμε να αναβιώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας