Λαφαζάνης-Realfm97,8: Η ΛΑΕ θα μπει στη Βουλή, μ’ένα καλό ποσοστό

1334
Λαφαζάνης

«Παρακμή, δυσωδία, κατάπτωση και κοκορομαχίες είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν την κατεστημένη πολιτική ζωή και την αντιπαράθεση των κατεστημένων κομμάτων ενόψει των προσεχών εκλογών» δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε Παναγ. Λαφαζάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Τα σκάνδαλα, τα πραγματικά σκάνδαλα στη χώρα, αυτά που έχουν επηρεάσει και καθορίσει την πορεία της, μένουν στο απυρόβλητο, στο περιθώριο. Για παράδειγμα, εμείς έχουμε αναδείξει το μεγαλύτερο, ίσως, σκάνδαλο από καταβολής του ελληνικού κράτους. Αυτό το σκάνδαλο έγινε με κυβέρνηση Τσίπρα. Είναι το σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Μέσα σε μια νύχτα, 40 δισ. ευρώ του ελληνικού δημοσίου εξατμίστηκαν. Δεν το καταγγείλαμε μόνο εμείς. Το καταγγέλλει και το ελεγκτικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πλήρης αποσιώπηση στη χώρα. Κάναμε τεκμηριωμένη μήνυση και οι εισαγγελικές αρχές αδρανούν. Γιατί;»

«Τυφλός και άχαρος ο αγώνας για την εξουσία που γίνεται ανάμεσα στα μνημονιακά κόμματα. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η διαφορά τους. Δεν υπάρχει διαφορά.»

«Τον Αύγουστο του 2015 ψηφίστηκε από κοινού, από όλα τα κατεστημένα κόμματα το τρίτο μνημόνιο. Είναι το πρόγραμμα που εφάρμοσε η κυβέρνηση Τσίπρα και με μεγάλη συνέπεια θα έλεγα και ακόμα συνεχίζει να εφαρμόζει» τόνισε.

«Η ΝΔ βάλει κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να μας λέει ποια είναι η εναλλακτική η δική της πρόταση και πού διαφέρει από αυτή που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι; Όλα τα μέτρα, ένα προς ένα σχεδόν που εξαγγέλλει ο ένας, τα εφαρμόζει ο άλλος. Αυτό το βιολί γίνεται, δυστυχώς έχουμε μια φαρσοκωμωδία που έχει τραγικές συνέπειες για τη χώρα».

«Η ΛΑ.Ε βλέπουμε από την επαφή μας με τον λαό, ότι θα μπει στη Βουλή και με ένα καλό ποσοστό και αυτό το γνωρίζουν άριστα τα πολιτικά κέντρα» υπογράμμισε.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε πάντως ότι η ΛΑ.Ε τάσσεται υπέρ της συνεργασίας και ενός μετώπου όλων, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, των αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών αντισυστημικών δυνάμεων, ενώ καυτηρίασε τον ρόλο των περισσότερων δημοσκοπικών εταιρειών και το γεγονός ότι λειτουργούν ασύδοτες, χωρίς κανένα έλεγχο.

 

Ακούστε το ηχητικό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας