Λαφαζάνης-Παπουλής την Τετάρτη(1/7) στη VerginaTV συζητούν 6-7μ.μ για τις οικονομικοκοινωνικές εξελίξεις

1097

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Κώστας Παπουλής θα έxουν την Τετάρτη (1/7) στη Vergina TV και ώρα 6 έως 7 μ.μ μια άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη συζήτηση για τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Κώστας Παπουλής θα μιλήσουν  για τη μεγάλη ύφεση στην οικονομία και τις τραγικές κοινωνικές συνέπειες της, τις οποίες δεν μπορούν να ανακόψουν ούτε στο ελάχιστο οι ακολουθούμενες κυβερνητικές πολιτικές.

Οι δύο συνομιλητές, όπως έλεγαν στην Iskra, θα αποκαλύψουν και θα στηλιτεύσουν τη απολύτως αναποτελεσματική και αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, την οποία, δυστυχώς, εξωραΐζουν και εκθειάζουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Οι συνομιλητές θα σταθούν ιδιαίτερα στις τραγικές κοινωνικές συνέπειες αυτής της πολιτικής για τα πλατιά εργατικά λαϊκά στρώματα αλλά και τον μικρομεσαίο χώρο της οικονομίας και κοινωνίας, όπως οι επαγγελματίες, οι έμποροι, οι αγρότες και ειδικότερα οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ενώ θα καυτηριάσουν την πλήρη ανυπαρξία οποιασδήποτε αλληλεγγύης  από την Ε.Ε προς τη χώρα μας, παρά τα περί του αντίθετου ψευδώς διατυμπανιζόμενα.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Κώστας Παπουλής θα επιμείνουν ότι για τη χώρα μας υπάρχει εναλλακτική λύση σταδιακής διεξόδου από την κρίση, με ανάταξη και αναδιοργάνωση της οικονομίας και στήριξης της κοινωνίας. Αυτή η εναλλακτική προϋποθέτει την ήττα των ευρωζωνικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών, που ακολουθούν τα υποτελή, παρακμιακά και διεφθαρμένα κατεστημένα κέντρα στη χώρα μας.

Προμετωπίδα σε αυτές τις εναλλακτικές πολιτικές βρίσκεται η κατάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και η μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα ως θεμελιώδεις βάσεις για μια στρατηγική οικονομικής παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας και αναδιοργάνωσης του κράτους και της δημόσιας διοίκησης και αναγέννησης αρχών και αξιών στην πατρίδα μας, που θα έχουν βαθύ δημοκρατικό παραγωγικό και κοινωνικό πρόσημο.

Η εκπομπή προβάλλεται ζωντανά:

1) Θεσσαλονίκη μέσω DIGEA – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV
2) Cosmote Tv  – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV (κανάλι 655)
3) Στο Web Tv του καναλιού https://verginanews.gr/web-tv-2/

Επίσης υπάρχει ως αρχείο στο Youtube στο παρακάτω Link:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4pDndfvFMQsEnA6XA1e-E98FJkJ1Xp-U

 

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας