Τουρκική κόλαση: Πολίτες σε καραντίνα προσπαθούν να δραπετεύσουν. 60% θα νοσήσει

3445
καραντίνα

Ερντογάν κρύβει κρούσματα και δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις για την παγκόσμια κοινότητα. 

Όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας προκαλούν προβληματισμό. Σε πολλά από τα βίντεο που ”ανέβηκαν” στο twitter, βλέπουμε μουσουλμάνους προσκυνητές, οι οποίοι είχαν πάει στην Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας και μόλις γύρισαν στην Τουρκία, τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα. Μιλάμε για 20.000 άτομα!

Απεγνωσμένοι προσπάθησαν να δραπετεύσουν από το κέντρο κράτησής τους στην τουρκική επαρχία Konya. Η αστυνομία όρμηξε για να τους εμποδίσει και οι σκηνές κατεγράφησαν!

Ταυτόχρονα αμερικανικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως οι χειρισμοί Ερντογάν στο ζήτημα της πανδημίας δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση. Σύμφωνα με επιστήμονες, τις επόμενες εβδομάδες, ή μήνες θα νοσήσει το 60% του πληθυσμού.

Ταυτόχρονα φανατικοί ισλαμιστές βγαίνουν στις τηλεοράσεις και αναφέρουν πως για όλα φταίει η μοιχεία!

Στο ποδόσφαιρο, οι αρχικές αποφάσεις προβλέπουν κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια ως τις 3 Απριλίου. Οι αντιδράσεις όμως μεγαλώνουν, ολοένα και οξύνεται  η κατάσταση και είναι άλλωστε ενδεικτικές οι δηλώσεις του προπονητή της Γαλατασαράι και εμβληματικής προσωπικότητας για το τουρκικό ποδόσφαιρο, του Φατίχ Τερίμ, αμέσως μετά τη διεξαγωγή του ντέρμπι με την Μπεσίκτας (0-0 το αποτέλεσμα του) το βράδυ της Κυριακής.

«Γιατί ανησυχεί ο κόσμος; Από την στιγμή που η ομοσπονδία πήρε μια τέτοια απόφαση, δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας! Πως είναι δυνατόν να παίξεις ποδόσφαιρο όταν το μυαλό σου δεν είναι σε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να κλείνουμε όλα τα ινστιτούτα στη χώρα και αθλήματα που έχουν επαφή να συνεχίζονται κανονικά. Πριν δύο μέρες, αναβλήθηκαν παιχνίδια στο τένις! Και κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν οι αθλητές να παίζουν ποδόσφαιρο. Είναι αστείο, είναι ανέκδοτο», το χαρακτηριστικό περιεχόμενο των δηλώσεων του Τερίμ, που προφανώς αναδεικνύουν τον τεράστιο προβληματισμό και αντιδράσεις στην αθλητική κοινότητα της Τουρκίας.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, οι Τούρκοι ”βλέπουν” παντού εχθρούς, καθώς σε εκπομπή του σταθμού Ahaber, που ανήκει στον Ερντογάν για να μην ξεχνιόμαστε, δημοσιογράφος μας αποκάλεσε δολοφόνους και Σταυροφόρους! Ο λόγος; Οι δήθεν δολοφονίες κατά μεταναστών, που υιοθετούν και ελληνόφωνοι βουλευτές και ευρωβουλευτές!

Δείτε βίντεο:

https://twitter.com/COVID_19_News2/status/1239657662612148226

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας