Λαφαζάνης: Κυβέρνηση σκληρού δεξιού αυταρχικού προγράμματος ο ΣΥΡΙΖΑ

1431
Λαφαζάνης

Κυβέρνηση που εφαρμόζει ένα πολύ σκληρό δεξιό αυταρχικό πρόγραμμα χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Δεν είναι κυβέρνηση της αριστεράς» συμπλήρωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.
Στην παρατήρηση για το ενδεχόμενο οι χαρακτηρισμοί του να είναι υπερβολικοί, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε «η πραγματικότητα είναι υπερβολική, εγώ προσπαθώ να αποτυπώσω αυτά που βλέπουμε γύρω μας».

«Μετά από 8 χρόνια μνημονίων θα περίμενε κανείς χαλάρωση ή έστω κάποια θετικά αποτελέσματα, ενώ αντίθετα βλέπουμε τα πράγματα να γίνονται χειρότερα» είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.
Όπως υποστήριξε «αυτά που γίνονται στη χώρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο είναι πολύ επικίνδυνα».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασιών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και για το αν επιμένει σε μοναχική πορεία, είπε ότι «καθόλου δεν επιμένω σε μοναχική πορεία. Το αντίθετο ακριβώς. Επιδιώκουμε μέτωπο όλων των ριζοσπαστικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων. Όταν υπάρχουν συγγενείς δυνάμεις είναι λάθος να μην επιδιώκεις συνεργασία μαζί τους, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές, οι οποίες πράγματι υπάρχουν».
«Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όλες τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις. Επιδιώκουμε, για παράδειγμα, πολιτική, κινηματική και εκλογική συνεργασία με την Ανταρσύα, το ΚΚΕ, την Πλεύση Ελευθερίας αλλά και άλλες πατριωτικές  δημοκρατικές δυνάμεις του αντιμνημονιακού χώρου» συμπλήρωσε, αλλά διευκρίνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι δεν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη. Εξήγησε ότι «ο Γ. Βαρουφάκης ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο στο τρίτο Μνημόνιο. Αυτός υπέγραψε, χωρίς καν την υπογραφή Τσίπρα, την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, που ήταν το πρόπλασμα το τρίτου μνημονίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας