Ο Λαφαζάνης ενάντια στο αμαρτωλό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την υπόθεση της Ηριάννας

1619
λαφαζάνης

Δήλωση Παναγ. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε

Παναγ. Λαφαζάνης: Το “αμαρτωλό δίπολο” ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σε βρώμικα παιχνίδια τεχνητής πόλωσης, αυταρχισμού και ελέγχου μιας Δικαιοσύνης της αυθαιρεσίας και της συγκάλυψης

Υποκρισία και Φαρισαϊσμός από κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για φτηνές εντυπώσεις

Επίθεση της ΝΔ με σημαία τον αυταρχισμό, την καταστολή και μια κοινωνία των δικαστικών και αστυνομικών διώξεων

Από την πρώτη στιγμή κατήγγειλα την οριακή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου για μη αναστολή της φυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή, ως απόφαση σκοπιμότητας και εμπρηστικό μήνυμα κλιμάκωσης του αυταρχισμού και της αυθαιρεσίας στην χώρα, που απειλεί και τις πιο στοιχειώδεις ελευθερίες και δικαιώματα.

Η απόφαση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ότι στη χώρα δεν υπάρχει ανεξάρτητη δημοκρατική δικαιοσύνη, παρά τις εξαιρετικές φωνές και στάσεις στο εσωτερικό της, όπως οι δύο δικαστές που μειοψήφισαν στην απαράδεκτη απόφαση του Πενταμελούς.

Αντίθετα, στον χώρο της Δικαιοσύνης κυριαρχούν μηχανισμοί ποδηγέτησης και άλωσης, οι οποίοι καλύπτουν και συγκαλύπτουν κραυγαλέα άνομα συμφέροντα και σκάνδαλα, κακοφορμίζοντας την δημοκρατία, την πολιτική ζωή και την πορεία της χώρας.

Δυστυχώς, πάνω στην απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή δικαστική απόφαση βλέπουμε να εξελίσσεται αφ’ ενός μια επιχείρηση υποκρισίας και χαμελαιοντισμού εκ μέρους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ένα βρώμικο παιχνίδι με πρωταγωνίστρια τη ΝΔ, η οποία, στο όνομα της υπεράσπισης της Δικαιοσύνης, στηρίζει και καλύπτει την δικαστική αυθαιρεσία και την δικαστική επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε με κάθε δυνατό μέσο τον φαρισαϊσμό, την διπλοπροσωπία την κυνικότητα και το πολιτικό θέατρο της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εκ των υστέρων θυμήθηκαν την υπόθεση της Ηριάννας, μόνο και μόνο για λόγους φτηνών εντυπώσεων στην δημοκρατική κοινή γνώμη, για να την αξιοποιήσουν προς προώθηση των πιο ανομολόγητων σχεδιασμών τους για τον κομματικό έλεγχο και την κομματική χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο διατηρεί στη ζωή όλο το αντιδημοκρατικό – αντισυνταγματικό πλέγμα των κατάπτυστων τρομονόμων, τους οποίους ως αντιπολίτευση στηλίτευε αλλά και συνεχώς τους “εμπλουτίζει” και τους ενισχύει στο πλαίσιο μιας ευρωενωσιακής τρομοϋστερίας, με επιδίωξη τον αυταρχισμό και αστυνομικό έλεγχο κάθε ενοχλητικής αντισυστημικής φωνής.

Καταγγέλλουμε, ταυτόχρονα, την στάση της ΝΔ, η οποία χειροκροτεί και ενισχύει το κράτος της καταστολής, της αυθαιρεσίας, και των αντιδημοκρατικών διώξεων, ενώ στηρίζει την δικαστική επίθεση ενάντια σε όσους διαμαρτύρονται και την δικαστική συγκάλυψη όλων των μεγάλων σκανδάλων που προκαλούν την κοινή γνώμη.

Το ψευτο-δίπολο ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που πάει να εμφανιστεί στην περίπτωση της Ηριάννας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αμαρτωλός και δύσοσμος πολιτικός συνεταιρισμός, του οποίου τα συνεταιράκια ανταγωνίζονται μεταξύ τους άγρια για το μεγαλύτερο κομμάτι της “πίτας” της Δικαιοσύνης και την κηδεμόνευση της, όπως περίτρανα κατέδειξε πρόσφατα και η φαρσοκωμωδία της τοποθέτησης της κ. Θάνου ως νομικής εμπίστου του πρωθυπουργού.

Το μνημονιακό βρώμικο κύκλωμα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ένας σκληρός πυρήνας της Δικαιοσύνης συναποτελούν την αιτία του κακού σε αυτήν την χώρα.

Αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αντί να κρατάει στη φυλακή για πολλά χρόνια την Ηριάννα και τον Περικλή, θα έπρεπε να είχε στείλει στο εδώλιο με βαρύτατες κατηγορίες και ποινές, και ανεξάρτητα από υψηλές θέσεις και παχιές τσέπες, όλους όσοι έχουν κατακλέψει την χώρα, έχουν πνίξει τη δημοκρατία, έχουν προδώσει το λαό και υποθηκεύσει και αποικιοποιήσει την πατρίδα μας.

Σήμερα όσο ποτέ χρειάζεται η δημοκρατία ένα μεγάλο δημοκρατικό κίνημα, πρώτα απ’ όλα της νεολαίας, για την αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή.

Ένα κίνημα συνδεδεμένο με την ανάγκη μιας προοδευτικής ανατροπής για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, λιτότητα, ευρωδουλεία και αυταρχικό χειμώνα. Για μια Ελλάδα κυρίαρχη, δημοκρατική και δίκαιη.

Όλοι και όλες σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ στα Προπύλαια στη συγκέντρωση συλλογικοτήτων και φορέων, στην οποία καλεί και η ΛΑ.Ε για την αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή. Για την δημοκρατική ανατροπή στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας