Λαφαζάνης – Ήσυχος σε περιοδεία στον Έβρο. Συνάντηση με τους γονείς του κρατούμενου στις τούρκικες φυλακές, Δημ. Κούκλατζη

2517
στρατιωτικοί

Παν. Λαφαζάνης και Κώστας Ήσυχος περιοδεύουν στην Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα το Σαββατοκύριακο (5-6/5)
Παν. Λαφαζάνης και ο Κ. Ήσυχος θα συναντηθούν την Κυριακή (6/5) 11 π.μ. στην Ορεστιάδα με τους γονείς του κρατούμενου στις τουρκικές φυλακές στρατιωτικού μας Δημήτρη Κούκλατζη
 Ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε., και ο Κώστας Ήσυχος, μέλος του Π.Σ. της ΛΑ.Ε., συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, θα περιοδεύσουν Σάββατο και Κυριακή (5-6/5) στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα του νομού Έβρου.
Οι Παν. Λαφαζάνης και Κωσ. Ήσυχος θα έχουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς, θα περιοδεύσουν στις αγορές, θα επισκεφτούν στρατιωτικά φυλάκια και θα έχουν συναντήσεις και συζητήσεις με τοπικά στελέχη, μέλη, φίλους/ες της ΛΑ.Ε. και προοδευτικούς πολίτες.
Ο Παν. Λαφαζάνης, από τις προηγούμενες μέρες και με την ευκαιρία της επίσκεψης του στον Έβρο, επικοινώνησε τηλεφωνικά αφ’ ενός με τον πατέρα του Λοχία-ΕΠ.ΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκο Κούκλατζη και αφ’ ετέρου με τον πατέρα του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, Νίκο Μητρετώδη.
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε και στους δυο γονείς την αμέριστη συμπαράσταση του και την συμπαράσταση της ΛΑ.Ε. στην αγωνία τους και στην δοκιμασία που περνάνε, αισθήματα που συμμερίζεται όλος ο ελληνικός λαός.
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε, επίσης στους Νίκο Κούκλατζη και Νίκο Μητρετώδη, ότι η συνεχιζόμενη κράτηση από τις τουρκικές αρχές των δυο παιδιών τους, που υπηρετούν την πατρίδα μας, είναι αυθαίρετη, άδικη, βάρβαρη και παράνομη και ότι σύσσωμος ο ελληνικός λαός, εκφράζοντας και τα αισθήματα όλων των φιλειρηνικών και δημοκρατικών ανθρώπων στην περιοχή μας, στην Ευρώπη και στον κόσμο, απαιτεί την άμεση απελευθέρωση τους, ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς, δικαιοσύνης και καλής γειτονίας.
Ο Παν. Λαφαζάνης εξέφρασε την επιθυμία και στους δυο γονείς να συναντηθεί μαζί τους και μαζί με τις μητέρες των δυο στρατιωτικών με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα.
Και οι δυο γονείς τόνισαν ότι ευχαρίστως θα ανταποκρίνονταν σε μια τέτοια συνάντηση.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Παν Λαφαζάνης και ο Κώστας Ήσυχος, ο οποίος διετέλεσε και Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα συναντηθούν την Κυριακή (6/5) το πρωί, στις 11π.μ. στην Ορεστιάδα, με τους γονείς του Δημ. Κούκλατζη.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας