Κυνισμός Β.Παπαευαγγέλου: «Το 20% πεθαίνει εκτός ΜΕΘ αλλά είναι μικρό ποσοστό»

640
Κυνισμός Β.Παπαευαγγέλου

Αμηχανία και αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση της καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλου η οποία χαρακτήρισε μικρό το ποσοστό του 20% που χάνει τη ζωή του εκτός ΜΕΘ

Απίστευτος κυνισμός κατά την σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα από την καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου.

Συγκεκριμένα, αφού παραδέχθηκε ότι ήδη έχουν υπάρξει θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ, έκανε λόγο για ένα «πολύ μικρό» ποσοστό, «20% νομίζω», φράση που προκαλεί σοκ αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

Είναι προφανές πως η Βάνα Παπαευαγγέλου επιχείρησε να δικαιολογήσει με τη χρήση της ορθολογικής -υποτίθεται- στατιστικής την επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης που δεν φρόντισε να προετοιμάσει το σύστημα Υγείας για την πανδημία, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν άνθρωποι στην αναμονή για ΜΕΘ. Δε ξεχνούμε την εμβηματική δήλωση αναλγησίας του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Πέτσα ότι οι ΜΕΘ συνιστούν πεταμένα λεφτά αλλά και την λογική του παραλόγου του υπουργού Γεραπετρίτη όταν ενημέρωνε το κοινοβούλιο πως περισσότερες ΜΕΘ ισοδυναμούν με περισσότερους θανάτους!

Η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, είπε χαρακτηριστικά: «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας