Κυβέρνηση και Κοτζιάς απέκλεισαν εμπαθώς την ΛΑ.Ε. από ενημέρωση για FYROM

2064
μακεδονική

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας
«Στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ακούνε για ΛΑ.Ε τους σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής τους»
Η Κυβέρνηση και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς απέκλεισαν αυθαίρετα, αντιθεσμικά και αντιδημοκρατικά από την ενημέρωση των κομμάτων για την FYROM την Λαϊκή Ενότητα και τον Γραμματέα της Παν. Λαφαζάνη.
Η Λαϊκή Ενότητα κύριοι της κυβέρνησης και κύριε Ν.Κοτζιά είναι ένα κόμμα που εκπροσωπείται στην Ευρωβουλή, δεν αντιπροσωπεύεται στο κοινοβούλιο, ελέω σφαγιαστικού εκλογικού νόμου για ελάχιστες χιλιάδες ψήφους και έχει αγωνιστική παρουσία σε όλα τα πολιτικά, εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά μέτωπα.
Μόνο μια αλαζονική κυβέρνηση της οποίας σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής των υπουργών της και πρώτα απ’ όλη του ίδιου του Τσίπρα, μόλις ακούνε και το όνομα μόνο της Λαϊκής Ενότητας, θα απέκλειε περιφρονητικά την ΛΑ.Ε αλλά και άλλες δημοκρατικές ριζοσπαστικές δυνάμεις που δεν εκπροσωπούνται στην Βουλή, από την ενημέρωση.
Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει την κυβερνητική στάση όχι τόσο γιατί πιστεύει ότι οι ενημερώσεις αυτές του Ν.Κοτζιά έχουν ουσία, αντίθετα υπακούουν σε σημαντικό βαθμό σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες μιας αμερικανονατοϊκής κυβέρνησης, όπως αυτή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά γιατί επιβεβαιώνουν μια άκρως επικίνδυνη νοοτροπία για την ίδια την δημοκρατία και το μέλλον του τόπου.
Η ΛΑ.Ε θα συνεχίσει τον αγώνα της ως εκείνη η δύναμη που διαθέτει ενωτική, ριζοσπαστική και ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση και κινηματική λογική απέναντι σε απαράδεκτες επιλογές, που οδηγούν σε περαιτέρω οικονομικοκοινωνική ασφυξία την χώρα και σε εθνικές περιπέτειες.
 

1 σχόλιο

  1. Έχει ξαναπαιχτεί αυτό το φασιστο-έργο, που εξαιρεί από την ενημέρωση και την συναπόφαση πολίτες, που έχουν εκλέξει και εμπιστευτεί να τους εκπροσωπούν δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις. Το 1992. Είχαμε 1 εκλεγμένο βουλευτή, επρόκειτο να εκπροσωπήσω στο συμβούλιο αρχηγών κομμάτων, υπό την παρουσία του ΠτΔ, τους Οικολόγους Εναλλακτικούς (προοδευτικό – αριστερό κίνημα τότε), αλλά δεν μας επέτρεψαν την είσοδο στο προεδρικό μέγαρο, με το βλακώδες πρόσχημα ότι δεν είμαστε κόμμα.
    ΠτΔ: Κ. Καραμανλής, Αρχηγοί κομμάτων που τελικά συμμετείχαν: Κ. Μητσοτάκης, Α. Παπανδρέου, Α. Παπαρήγα, Μ. Δαμανάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας