Στη ''σέντρα'' πιθανώς και ο Παν. Κουρουμπλής για την Novartis

2892
κουρουμπλή

Νέες διαστάσεις ενδέχεται να πάρει η πολύκροτη υπόθεση της Novartis. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει μία έντονη κινητικότητα αναφορικά με την πιθανή εμπλοκή ή μη του ονόματος του Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπουργού Υγείας της πρώτης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στην υπόθεση που πρωταγωνιστεί η συγκεκριμένη εταιρία φαρμάκων.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, στο μικροσκόπιο έχει μπει η περίοδος που ο σημερινός υπουργός Ναυτιλίας ήταν επικεφαλής του υπουργείου Υγείας. Στελέχη της αντιπολίτευσης έχουν μελετήσει τη δικογραφία και έχουν καταλήξει σε μία σειρά ερωτημάτων γύρω από τις κινήσεις του κυρίου Κουρουμπλή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δημοσιογραφικοί κύκλοι που έχουν κάνει «βουτιά» στη σχετική δικογραφία έχουν ανακαλύψει διάφορες αντιφάσεις αλλά και νέα στοιχεία, τα οποία εκτιμά ότι «εκθέτουν» μεταξύ άλλων και τον κ.Κουρουμπλή.
Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση θα θελήσει να αναδείξει την πιθανή ανάμειξη του πρώτου υπουργού υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι άφησε εκτός δικογραφίας τον κ.Κουρουμπλή για προφανής μικροκομματικούς λόγους. Να υπενθυμίσουμε ότι η δικογραφία που έχει φτάσει στη Βουλή, δεν εξετάζει την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως σταματά τον Ιανουάριο του 2015(!).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας