Κινητοποίηση νοσοκομειακών γιατρών σήμερα. Συνεχίζουν οι γιατροί του ΠΕΔΥ

1471
γιατρών

Στάση εργασίας για την Αττική και 24ωρη απεργία για την Περιφέρεια πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), ενώ συνεχίζεται η 48ωρη απεργία στο ΠΕΔΥ. 

Στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα ακολουθήσει πορεία και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, με αιτήματα αιχμής την άμεση επαναφορά των μισθών στα επίπεδα πριν από όλες τις περικοπές και την άμεση καταβολή όλων των αναδρομικών από το 2012 έως σήμερα.

Επίσης σήμερα συνεχίζεται η 48ωρη απεργία των γιατρών του ΠΕΔΥ, οι οποίοι μεταξύ άλλων διεκδικούν: Αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας με προσλήψεις ειδικευμένων γιατρών, πλήρη λειτουργία των εργαστηρίων και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Κάλυψη όλων των αναγκών της ΠΦΥ με αντίστοιχες ειδικότητες. Να μη γίνουν απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία προχωρούν την Τετάρτη 10 Οκτώβρη σε στάση εργασίας στην Αττική (8 π.μ. – 1μ.μ.) και 24ωρη απεργία στην Περιφέρεια. Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία Παίδων Αγίας Σοφίας και Αγλαΐα Κυριακού στις 8 π.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας