Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Οσμάν Κουλιμπαλί

935
Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με την Αλ-Γουάκρα στο Κατάρ, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη και τον επανέφεραν, και τώρα βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πολύ άσχημες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Thani bin Jassim Stadium, καθώς στο φινάλε του πρώτου μέρους ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Al Wakrah, Ουσμάν Κουλιμπαλί, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Το ματς διεκόπη και το ιατρικό επιτελείο «έπεσε» πάνω του, ενώ ασθενοφόρο μπήκε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο.

O 32χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα το 2014 από την Μπρεστ για λογαριασμό του Πλατανιά στον οποίο έπαιξε για δύο χρόνια [52 ματς, 4 γκολ] και το 2016 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Στους Πράσινους έπαιξε για τρεις σεζόν πραγματοποιώντας 68 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Κατάρ, οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες του έκαναν ανάνηψη και τον επανέφεραν, ενώ προσθέτουν ότι η κατάσταση της υγείας του πηγαίνει καλά.

Ο δημοσιογράφος Khalid Jassem, ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι καλά, λαμβάνει επείγουσα ιατρική βοήθεια και αναρρώνει αυτή την ώρα στο νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας