Καρεκλοπόλεμος Καμμένου-Κωσταράκου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, για κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

1231
καμμένου

O καρεκλοπόλεμος μεταξύ του ανεκδιήγητου Πάνου Καμμένου και του “λαγού” της ΝΔ, επίτιμου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχάλη Κωσταράκου καλά κρατεί. Μετά τη σύγκρουση γιατί ο δεύτερος κατηγόρησε τον υπουργό Αμυνας επειδή φοράει συνεχώς στρατιωτικές στολές και την απάντηση του κ. Καμμένου, ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης δίνει συνέχεια στην κόντρα.

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στα Social Media, ο Μιχάλης Κωσταράκος επισημαίνει ότι ο κ. Καμμένος «έχει αυτοβούλως απεμπολήσει το ηθικό δικαίωμα του να διενεργήσει τις κρίσεις της ηγεσίας των Κλάδων».

Ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρει, επίσης ότι «είναι ανεπίτρεπτο, μη ηθικό και κυρίως αναξιοπρεπές και αντιδεοντολογικό να αποφασίσει για κάτι τέτοιο κάποιος που έχει εργαλειοποιήσει την πολύ σοβαρή δημόσια θέση του και που απειλεί διαρκώς να την εγκαταλείψει. Και μάλιστα να το πράξει ενώ γνωρίζει ότι διάγει τις τελευταίες ημέρες (ή ώρες) της θητείας του».

Δυστυχώς, για τον τόπο, κυβέρνηση και προσωπικά ο Π. Καμμένος θεωρούν ιδιωτικό και κομματικό τους φέουδο τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ η ΝΔ αντεπιτίθεται για να γίνει αυτή χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Έτσι, όμως, διαλύουν και εκτρέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις από την κατ’ εξοχή αποστολή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας