Και μαστροπεία από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Σωπαίνει η Γεροβασίλη

1293
δολοφονίες

Νέα κραυγαλέα περίπτωση εμπλοκής αστυνομικών σε υπόθεση παράβασης του κοινού ποινικού δικαίου, που προστίθεται σε ανάλογες καταστάσεις που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, ενώ προβληματισμό προκαλεί η σιωπή της αρμόδιας υπουργού Όλγας Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, με την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπών που δρούσε στη Μεσσηνία και την Αρκαδία, αποκαλύφτηκε ότι σ’ αυτό καίρα θέση κατείχαν δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., μέσω των οποίων το κύκλωμα κατόρθωνε να δρα χωρίς αστυνομικές ενοχλήσεις.

Η υπόθεση αυτή δημοσιοποιείται μόλις δύο εικοσιτετράωρα από την δημοσιοποίηση βίντεο, με το οποίο αποκαλύπτεται ότι η μεταγωγή του αστυνομικού που λήστευε μετανάστες και προωθούσε στην αγορά λαθραία εμπορεύματα, ήταν ψεύτικη και σκηνοθετημένη από τους συναδέλφους του της ΕΛ.ΑΣ. Οι οποίοι δεν δίστασαν να ξεσπάσουν σε ύβρεις και απειλές προς τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν την απάτη.

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η συνήθως λαλίστατη υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη σιωπά επιδεικτικά, δίνοντας την εντύπωση ότι ενοχλείται όχι από τα περιστατικά αστυνομικής παραβατικότητας όσο από την αποκάλυψή τους.

Άλλωστε, παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες τόσο για τις βαρβαρότητες των ΜΑΤ στην κατεχόμενη Λευκίμμη όσο και για τις συλλήψεις απολυμένων γυναικών στα Γιάννενα από ασφαλίτες, η στάση της είναι η ίδια: Σιωπή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας