Καίει ακόμη η φωτιά στο πλοίο «Βενιζέλος».Τι θα γίνει με αποζημιώσεις

878
Ελ. Βενιζέλος

Προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλουν για τρίτη μέρα τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, με τις συνθήκες να είναι εξαιρετικά αντίξοες, καθώς στο εσωτερικό του πλοίου υπάρχει καπνός που απαγορεύει στους πυροσβέστες να φτάσουν στην εστία της πυρκαγιάς.

Την ίδια ώρα η κλίση που έχει πάρει το πλοίο λόγω της συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού στο εσωτερικό του υπολογίζεται στις 3-4 μοίρες, με τους πυροσβέστες να έχουν ανοίξει συνολικά τρεις τρύπες, προκειμένου να φεύγουν τα νερά. 

Οι υψηλές θερμοκρασίες που έφθαναν τους 500 βαθμούς Κελσίου, μετέτρεψαν σε καμίνι το γκαράζ και εμπόδιζαν τους πυροσβέστες να προσεγγίσουν την κύρια εστία της φωτιάς.

Τελικά έκοψαν την σιδερένια πόρτα του ενός τόνου, στο εσωτερικό του πλοίου, και έβγαλαν αρκετά από τα οχήματα που βρίσκονταν στο γκαράζ.

Ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να βγαίνουν από το γκαράζ του πλοίου καμένες νταλίκες και αυτοκίνητα που έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η διαδικασία της μεταφοράς και επισκευής του πλοίου όπως και των αποζημιώσεων προς τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές αλλά και των φορτηγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας