Κίνα: Οι ΗΠΑ έχουν χάσει τα λογικά τους

1021
Κίνα

Κίνα: «Ο εμπορικός εκβιασμός του Donald Trump δεν θα έχει αποτέλεσμα. Οι ΗΠΑ έχουν χάσει τα λογικά τους!»

Τα κρατικά μέσα της Κίνας τόνισαν ότι «ευσεβής πόθος» του Trump είναι η συμμετοχή των υπολοίπων χωρών στο δράμα του.

Οξύτατη κριτική τόσο απέναντι στις ΗΠΑ όσο και απέναντι στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ άσκησαν τα κρατικά μέσα ενημέρωση της Κίνας, με αφορμή τις εμπορικές εντάσεις των τελευταίων εβδομάδων, σπεύδοντας παράλληλα να καθησυχάσουν τους επενδυτές που προβληματίζονται για την πορεία της κινεζικής οικονομίας.

Ειδικότερα, η ημερήσια εφημερίδα του Λαϊκού Κομουνιστικού Κόμματος ανέφερε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος «πρωταγωνιστεί στο δικό του δράμα δόλου, εκφοβισμού και εκβιασμού», πραγματοποιώντας για πρώτη φορά άμεση κριτική προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο ευσεβής πόθος του Τραμπ είναι η συμμετοχή των υπολοίπων στο δράμα του» σχολιάζει η κρατική εφημερίδα, προσθέτοντας παράλληλα ότι οι ΗΠΑ έχουν κλιμακώσει τις εμπορικές τριβές με την Κίνα και έχουν μετατρέψει το διεθνές εμπόριο σε «ένα παιχνίδι με μηδενικό πρόσημο».

Ωστόσο, η εφημερίδα κατέστησε σαφές ότι «η διακυβέρνηση μίας χώρας δεν είναι το ίδιο με τη διοίκηση μίας επιχείρησης», τονίζοντας ότι οι ενέργειες του Τραμπ θέτουν σε κίνδυνο την εθνική αξιοπιστία της χώρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας