Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής – Τετάρτη 1/11-6μ.μ

1335
θήβας

Τετάρτη 1η Νοέμβρη – Ανεπιθύμητοι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Την Τετάρτη 1η Νοέμβρη η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής καλεί για άλλη μια χρονιά σε εκδήλωση μίσους στο Νέο Ηράκλειο, εκδήλωση που συνοδεύεται συνήθως από επιθέσεις εναντίων μεταναστών από “αγανακτισμένους” τραμπούκους της φασιστική συμμορίας.
Η κρίση που περνάει η Χρυσή Αυγή, με τις μαζικές αποχωρήσεις στελεχών και τις αλληλοκατηγορίες από την μία, και το εύφορο έδαφος που τους δίνεται με την ρατσιστική πολιτική της Ευρώπης – Φρούριου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των πνιγμών, του εγκλεισμού του κοινωνικού αποκλεισμού μεταναστών αλλά και ντόπιων μέσω των πολιτικών λιτότητας, από την άλλη, τους οδηγεί στο να προσπαθούν να συσπειρώσουν τα μέλη τους με γεγονότα όπως αυτό ή την αποτυχημένη φιέστα της προηγούμενης Παρασκευής στο Πειραιά.
Η Χρυσή Αυγή, μέσα από τέτοια γεγονότα, προσπαθεί, κρύβοντας την πραγματική της ιδεολογία, να εμφανιστεί στις γειτονιές ως ένα ακόμη «νόμιμο κόμμα». Τα γεγονότα όμως είναι συντριπτικά: οι ιδεολογικοί απόγονοι των δοσίλογων, που βγάζουν φωτογραφίες μπροστά από αγκυλωτούς σταυρούς, εκείνοι που υμνούν, που διατηρούν ναζιστικό καταστατικό, δομή οργάνωσης και τάγματα εφόδου, καμία σχέση δεν έχουν με την αντίσταση στο φασισμό και τη φτώχεια. Αντίθετα, οι νεοναζί δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, εκείνοι που στοχοποιούν το εργατικό κίνημα και τους μετανάστες και όχι τα μνημόνια ως αιτία της φτώχειας, αυτοί που επιτέθηκαν στους μετανάστες στον Ασπρόπυργο και στο σωματείο της ΠΕΝΕΝ, είναι ακριβώς αυτοί ενάντια στους οποίους αγωνίστηκε ο λαός το 1940, και ακριβώς αυτοί ενάντια στους οποίους πρέπει να αγωνιστεί και τώρα.
Όλοι εμείς, οι νέοι/νέες, εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, ντόπιοι και μετανάστες δεν έχουμε κανένα λόγο να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ανεπαρκή στάση της δικαιοσύνης που επιτρέπει στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα να κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά και στην κυβέρνηση που ασκεί θεσμοθετημένο ρατσισμό.
Όλοι μαζί εμείς οι νέοι/νέες, εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, ντόπιοι και μετανάστες μπορούμε να τους αποκλείσουμε, με μαζικούς ενωτικούς αγώνες ενάντια στο ναζισμό και το ρατσισμό, ενάντια στα μνημόνια και στη φτώχεια που ενισχύουν τους νεοναζί εγκληματίες.
Η ΛΑΕ Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει και καλεί το λαό του Ηρακλείου σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση που καλούν σωματεία, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής μας την Τετάρτη στις 6μμ στην πλατεία ΗΣΑΠ του Ηρακλείου.

Ανεπιθύμητοι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

1-11-2017_FOR EMAIL

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας