Ιδού η Τουρκική επιδίωξη: Ο Ακιντζί παρέδωσε πρόταση συνδιαχείρισης των υδρογονανθράκων

902
ακιντζί

Αφού η Τουρκία κορυφώνει την προκλητικότητα και τις ενέργειες καταπάτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου, έρχεται δια μέσου του Μουστ. Ακιντζί  και της πρότασής του για συνδιαχείριση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων με την νόμιμη Κυπριακή κυβέρνηση, να αποκαλύψει τον τελικό στόχο της Τουρκίας: Τον διχοτομικό διαμοιρασμό των αποθεμάτων της Κύπρου.

Αυτό το τουρκικό σχέδιο διαμοιρασμού και συνεκμετάλλευσης , είναι και η τελική επιδίωξη της Άγκυρας στο Αιγαίο! Μόνο που τα κατεστημένα Ελλάδας και Κύπρου καθεύδουν μακαρίως, ενδιαφερόμενα μόνο για την εξουσία, τα λάφυρα της και την άλωση του κράτους για πελατειακές σχέσεις.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, δέχθηκε σήμερα, στη Λεμεσό, τον επικεφαλής του Γραφείου του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γ.Γ των Η.Ε στην Κύπρο Sergiy Illarionov, ο οποίος του επέδωσε την πρόταση που υπέβαλε προς τον Γ.Γ των Η.Ε ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακιντζί, σε σχέση με τη συνδιαχείριση των φυσικών πόρων-υδρογονανθράκων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, όπως αναφέρει το philenews.com, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες όπως συγκληθεί το  Συμβούλιο Αρχηγών στις 16 Ιουλίου, προκειμένου να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις και την εν λόγω πρόταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας