Βαθιά σήψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καταζητείται ο Ιβάν Σαββίδης

2599
fifa

Τα γεγονότα την Κυριακή το βράδυ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα επιβεβαιώνουν την κρίση και την βαθιά σήψη που σαρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέρος της οποίας έχει δυστυχώς γίνει και η κυβέρνηση, μαζί φυσικά με όλο το μνημονιακό μπλοκ, το οποίο δεκαετίες τώρα έχει στήσει την περίφημη “παράγκα”. Αναμένεται να ληφθούν “ριζικές” αποφάσεις από την κυβέρνηση, οι οποίες, όμως, κατά κανένα τρόπο δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ανακοπή, έστω, του κατήφορου, αλλά μάλλον θα τον επιδεινώσουν.
Μετά τα γεγονότα χθες το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη καταζητούνται και άλλα τέσσερα άτομα, που τον συνόδευαν την ώρα των επεισοδίων – πιθανότατα πρόκειται για άντρες της προσωπικής του ασφάλειας.
Κατά πληροφορίες, η κατηγορία αφορά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι την οπλοκατοχή.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την εισβολή του στο γήπεδο με περίστροφο, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ έφυγε από την Τούμπα ώστε να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας