Θάβουν την απόφαση ΟΗΕ για πυρηνικό αφοπλισμό και το ''όχι'' Τσίπρα

1783

Θαμμένη απολύτως ή σχεδόν απολύτως, η απόφαση της Γ.Σ του ΟΗΕ στις 23/12/16, η οποία ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάργηση των πυρηνικών όπλων στον πλανήτη.
Για τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης των μεγαλοκαναλαρχών και μεγαλοεκδοτών επιχειρηματιών, τα οποία φέρουν βασικότατη ευθύνη για την τραγωδία που βιώνει ο τόπος, δεν υπάρχει χώρος ούτε καν για να κριτικάρουν τον Τσίπρα και την κυβέρνηση που ψήφισαν στον ΟΗΕόχι” στον πυρηνικό αφοπλισμό, όταν για πολλά μέσα η κριτική στην κυβέρνηση έχει καταντήσει το αγαπημένο τους σπορ, πολύ περισσότερο που ο Τσίπρας και η παρέα του δεν χάνει ευκαιρία να τους δίνει αφορμή.
Ο λόγος της ”ομερτά” είναι απλός και εύλογος: Το όχι στον πυρηνικό αφοπλισμό αποτελεί μανιώδη τοποθέτηση των ΗΠΑ που οφείλει να ακολουθήσει η Ελλάδα με όλο το κατεστημένο μπλοκ από τα μνημονιακά κόμματα της αποικίας έως τα μνημονιακά μέσα ενημέρωσης.
Και αυτό έπραξαν στα μουλωχτά, με μηδενική, σχεδόν, δημοσιότητα, για να μην τους πάρουν χαμπάρι οι ευαίσθητοι πολίτες και κυρίως οι νέοι και οι νέες.
Γι’ αυτό, άλλωστε, εξαφανίστηκε πλήρως και η σχετική ανακοίνωση της ΛΑ.Ε.
Γι’ αυτό το τελευταίο, φυσικά, δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη δυσκολία.
Είναι η συνηθισμένη των πραγμάτων κατάστασις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας