Η Rass σε νέα κατορθώματα: Ή πώς εξαφανίζονται τα δημοκρατικά αντισυστημικά κόμματα!

2345
δημοσκοπικές

Η πλύση εγκεφάλου είναι πάρα πολύ ελαφρύς χαρακτηρισμός για να αναδείξει την ακραία χειραγώγηση και περιφρόνηση των πολιτών, η οποία επιχειρείται μέσα από τις «στημένες» και κατευθυνόμενες, δήθεν, δημοσκοπήσεις, οι οποίες παρουσιάζονται από τα διαπλεκόμενα και εξαγορασμένα μέσα ενημέρωσης.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκτός τόπου και χρόνου δημοσκόπηση της Rass, η οποία παρουσιάστηκε Παρασκευή και Σάββατο (1-2/6)  με ιαχές και τύμπανα, για να περισώσει ό,τι μπορεί να περισωθεί από τον καταρρέοντα Μητσοτάκη και την ανύπαρκτη Γεννηματά, τους οποίους προσπαθεί να βάλει στο βάθρο με 29% και 9% και κάτι, αντίστοιχα.

Περιττό να πούμε ότι η ίδια (”ψευτό”) δημοσκόπηση που στημένα και διατεταγμένα βγάζει τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη να έχουν προβάδισμα 10,3% με 29,7%, η ίδια δημοσκόπηση στο ερώτημα αν η ΝΔ διαθέτει πρόγραμμα ανάπτυξης παρουσιάζει να απαντάνε «όχι» πάνω από το 70% (!!!), ενώ «ναι» δηλώνει μόνο το 19% (!).

Η ίδια η Rass εμφανίζει τη ΝΔ, με άνετο προβάδισμα και άνετα με μεγάλη διαφορά νικήτρια των εκλογών, όταν πάνω από το 70% του ελληνικού λαού, πάντα κατά την ίδια την Rass, λέει ότι η ΝΔ δεν έχει πρόγραμμα ανάπτυξης και μόνο το 19% θεωρεί ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

Αυτά γιατί με τόσα ψέματα που γράφουν και λένε, μπερδεύονται και οι ίδιοι, παρουσιάζοντας ευρήματα άλλα αντί άλλων.

Οι άνθρωποι της Rass, στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, γίνονται καταγέλαστοι.

Το αποκορύφωμα του εμπαιγμού και της κοροϊδίας είναι ότι η Rass με έναν μαγικό τρόπο εξαφανίζει κυριολεκτικά όλα τα δημοκρατικά αντιμνημονιακά και ριζοσπαστικά κόμματα, τα οποία, κατά την δημοσκόπηση, είναι ανύπαρκτα σε επιρροή.

Στελέχη της ΛΑ.Ε. μας έλεγαν ότι τα ολιγαρχικά κέντρα, μαζί με τα πολιτικά κατεστημένα και τα διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα που ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης, έχουν λυσσάξει ειδικά ενάντια στην ΛΑ.Ε. και την δυναμική που εμφανίζει.

Τα κέντρα αυτά έχουν ένα σύνθημα: Θάψτε και εξαφανίστε την ΛΑ.Ε. από παντού.

Ο λόγος, μας έλεγαν τα ίδια στελέχη, είναι απλός.

Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε.) είναι η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση σήμερα στο σύστημα της υποτέλειας της χώρας, της διαπλοκής, της παρακμής, της ολιγαρχίας, της λιτότητας, της σήψης και της διαφθοράς.

Η μόνη ουσιαστικά αξιόπιστη δύναμη, που έμβλημα και πραγματικό πρόγραμμά της δεν είναι η καρέκλα και η διανομή των λαφύρων της εξουσίας, αλλά η ανασυγκρότηση και ο μετασχηματισμός της χώρας σε μια πραγματική παραγωγική, αναπτυξιακή και βαθιά κοινωνική, δημοκρατική και δίκαιη κατεύθυνση.

Η ΛΑ.Ε. είναι η μόνη δύναμη που βρίσκεται πραγματικά στο δρόμο και στο κίνημα, σε σύγκρουση με τον αυταρχισμό, τα ΜΑΤ και τον χημικό πόλεμο για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων και της λαϊκής περιουσίας.

Γιατί η ΛΑ.Ε., τέλος, είναι η μόνη ουσιαστικά δύναμη που διαθέτει ενωτική μετωπική πρόταση και ρεαλιστική, εφαρμοσμένη εναλλακτική λύση και εναλλακτικό πρόγραμμα που μπορεί να δώσει διέξοδο και ανάσα ελευθερίας,  ανεξαρτησίας και ελπίδας στους πολίτες και την χώρα.

Γι’ αυτό όλα τα βρώμικα κέντρα που κηδεμονεύουν την χώρα και τα εγχώρια κέντρα της καταλήστευσης θέλουν να εξαφανίσουν την ΛΑ.Ε. και αυτό επιχειρούν να το κάνουν πρώτα απ’ όλα με τις στημένες, τύπου Rass,  δημοσκοπήσεις τους.

Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.

Δεν περνάνε ήδη, παρά το γεγονός ότι οι «φραπέδες» και οι «καναπέδες» κυριαρχούν ακόμα στην κοινωνία.

Και όλο αυτό το σύμπλεγμα των ενόχων και συνενόχων της καταστροφής, της λεηλασίας και της προδοσίας της χώρας και του λαού, θα πρέπει να ξέρει ότι δεν θα γλιτώσει και γρήγορα θα πληρώσει σκληρά για τα εγκλήματα, τα ψέματα και τις πολιτικές και μη πολιτικές απάτες του.

Εδώ θα πληρωθούν όλα.

Ας μην έχουν καμιά αυταπάτη όλοι «νεοδοσίλογοι» και οι «σύγχρονοι μαυραγορίτες».

Λ.Δ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας