Η φαρσοκωμωδία των ορφανών Σημίτη έληξε με επικράτηση Γεννηματά

4150
πασοκ

Μετά από έναν πολύμηνο μαζικό βομβαρδισμό των πολιτών όλων από κοινού των συστημικών μέσων ενημέρωσης, περίπου μόνο 210 χιλιάδες προσήλθαν στις κάλπες του νέου αβάπτιστου μορφώματος της αυτοαποκαλούμενης Κεντροαριστεράς για την εκλογή αρχηγού.
Η φαρσοκωμωδία των εκλογών έληξε με την αναμενόμενη άνετη επικράτηση της Φώφης Γεννηματά, με δεύτερο με διαφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον εξευτελισμό όλων των άλλων υποψηφίων. Ειδικότερα το αποτέλεσμα μόνο ως διασυρμός μπορεί να χαρακτηριστεί για ονόματα όπως αυτό του Καμίνη και του Θεοδωράκη, για τα “προτερήματα” των οποίων είχε γίνει πλύση εγκεφάλου στους πολίτες.
Η όλη διαδικασία δεν δημιουργεί καμιά αισιοδοξία για το μέλλον του νέου φορέα, πολύ περισσότερο που δεν έχει να πει τίποτα για τη χώρα και για την ελληνική κοινωνία, πέρα από την πλήρη και απόλυτη παράδοσή τους στις δυνάμεις της κατοχής.
Για τις διαδικασίες αυτές και το αποτέλεσμά της είχε προηγηθεί η ακόλουθη δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:

Η εκλογή αρχηγού στο αβάπτιστο κόμμα της ψευδεπίγραφα λεγόμενης Κεντροαριστεράς, των πολλών κοινοβουλευτικών ομάδων και υβριδικών κομμάτων στο εσωτερικό του, συνιστά μάλλον μια φαρσοκωμωδία και επιβεβαιώνει την βαθύτατη παρακμή της κατεστημένης πολιτικής τάξης.

Εδώ που τα λέμε το νέο πολιτικό κόμμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα άθυρμα των ορφανών του Σημίτη, ο οποίος υπήρξε ο πρωτεργάτης και αρχιτέκτων της σημερινής καταστροφής της χώρας.

Μιλάμε για ένα κόμμα των συστημικών μέσων ενημέρωσης, αποθέωση του πελατειακού συστήματος, το οποίο συναποτελούν κρατικοδίαιτα στελέχη του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και εκφραστές, πέρα από διακηρύξεις, του βαθέος παρασιτικού κράτους των διαπλοκών, των αδιαφανών διασυνδέσεων και της οργανικής υποτέλειας.

Αυτό το υπό διαμόρφωση κόμμα, κινούμενη άμμος και συμπληρωματική απόφυση του εξαρτημένου μνημονιακού μπλοκ, δεν χρειάζεται πρόγραμμα και γι’ αυτό δεν το διαθέτει. Το πρόγραμμα για κόμματα τέτοιου χαρακτήρα αντιπροσωπεύουν η εκάστοτε βούληση των «αγορών», τα κελεύσματα των Βρυξελλών και ενός ψευδεπίγραφου «ευρωπαϊσμού», μαζί με τα νεοαποικιακά δόγματα της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης».

Το νέο Σημιτικό κατασκεύασμα, παράρτημα του αμαρτωλού δίπολου ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, όποιον και αν έχει αύριο ως αρχηγό, εκφράζει με τον πλέον αυθεντικό τρόπο όλα όσα οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάπτωση και πρέπει πολύ γρήγορα να ανατραπούν.

Προβάδισμα της Γεννηματά. Στο δεύτερο γύρο με τον Ν. Ανδρουλάκη

 

Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί ο επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, με τον κόσμο να καλείται να επιλέξει μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, που βγήκαν πρώτοι στη «μάχη» των εννέα υποψηφίων, με 42,50% και 25,14% αντίστοιχα.
Με καταμετρημένο το 83,49% της Επικράτειας, δηλαδή τα 730 από τα 878 εκλογικά τμήματα, η Φώφη Γεννηματά έλαβε 73.939 ψήφους, ο Νίκος Ανδρουλάκης 43.735 και ακολούθησαν οι: Καμίνης 23.520 ψήφοι (13,52%), Θεοδωράκης 17.062 ψήφοι (9.81%), Μανιάτης 7.417 (4,26%), Ραγκούσης: 4.162 (2,39%), Γάτσιος: 2.877 (1,65%), Πόντας: 924 (0,53%), ενώ 343 ψήφους έλαβε ο Τζιώτης συγκεντρώνοντας ποσοστό 0,20%.

Γ.Α

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??
    ΤΙ ΜΟΝΟ 210.264 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ?
    Η ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!!!!
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ 1961 ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ 53% ΟΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΔΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .Η ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΙΣΕ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ!!!!!

    • Ανασταίνονται τα πολιτικά «πτώματα»;;; Ελπίζετε σε τέτοιου είδους «θαύματα»;;; Μη χειρότερα…
      Σοβαρά τώρα: πιστεύετε ότι εάν γίνει μια τέτοια αναδιανομή των ποσοστών του μνημονιακού μπλοκ (στο οποίο ανήκουν ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ η ΝΔ ΚΑΙ η «Κεντροαριστερά», όποιο όνομα και να πάρει), ότι θα λυθεί κάτι ή ότι η χώρα θα βαδίσει προς το καλύτερο;;; Μάλλον αυταπάτες τρέφετε, με το συμπάθειο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας