Η Αριστερά χρειάζεται συμπόρευση και όχι αφορμές για άδικες επιθέσεις

2407

Ζούμε σε μια περίοδο, όπου η γελοιότητα και το ψεύδος κατακλύζουν την πολιτική ζωή και, δυστυχώς, τείνουν να επεκταθούν και σε επιρρεπείς δυνάμεις της Αριστεράς, πολύ περισσότερο αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βάρος της ΛΑ.Ε, μας έλεγαν στελέχη της τελευταίας.

Είναι θλιβερό ότι οι περισσότερες δυνάμεις της Αριστεράς ακολουθούν μια αδιέξοδη αντιενωτική πολιτική, ενώ την ίδια ώρα κυρίως οι ίδιες αυτές δυνάμεις επιδεικνύουν μια ιδιαίτερη ευκολία στο να βάλλουν κατά της ΛΑ.Ε, την ίδια ώρα που η ΛΑ.Ε βρίσκεται με ιδιαίτερη εμπάθεια στο στόχαστρο του ελληνικού κατεστημένου όλων των αποχρώσεων.

Χαρακτηριστική η περίπτωση κάποιων αρθρογράφων αριστερών οργανώσεων, οι οποίοι χαιρέκακα θέλουν να βάλουν με το στανιό την υπογραφή κεντρικού στελέχους της ΛΑ.Ε δίπλα σε υπογραφές όπως του Φράγκου, του Μητροπολίτη Πειραιώς και κάποιων άλλων του ακροδεξιού χώρου σε κοινό κάλεσμα προσωπικοτήτων για υπογραφές πολιτών που ζητούν δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Φυσικά, θα μπορούσαν να πληροφορηθούν την αλήθεια ότι τέτοια συνυπογραφή δεν υπήρξε, όπως φαίνεται άλλωστε από το πλήθος των δημοσιεύσεων του σχετικού κειμένου με τις αντίστοιχες υπογραφές από τις διάφορες ιστοσελίδες, στις οποίες δεν υπάρχει όνομα κανενός στελέχους της ΛΑ.Ε.

Όμως, η περίεργη και νοσηρή εμπάθεια και η εξίσου περίεργη μανία για συκοφάντηση της ΛΑ.Ε δεν φαίνεται ότι επιτρέπει ψύχραιμες σκέψεις και μια πιο διερευνητική αναζήτηση της αλήθειας.

Δεν πειράζει, όμως!

Η διαστρέβλωση και το μένος έχουν κοντά ποδάρια και δεν ενοχλούν την ΛΑ.Ε.

Άλλοι στον αριστερό χώρο είναι που ενοχλούνται, όπως φαίνεται, από την ΛΑ.Ε. Και ενοχλούνται γιατί η ΛΑ.Ε, σύμφωνα με στελέχη της, με τα οποία συνομιλήσαμε, μπορεί και συνδυάζει μια γνήσια και βαθιά πατριωτική στάση με τον έμπρακτο διεθνισμό, ενώ κάποιοι στην Αριστερά ούτε καν την έννοια του πατριωτισμού και της υπεράσπισης των νόμιμων και δικαίων εθνικών συμφερόντων δεν θέλουν να ακούσουν.

Εκτός και αν κάποιοι αισθάνονται άσχημα με το δημοκρατικό αίτημα του δημοψηφίσματος για τις Πρέσπες.

Αλλά γιατί και πως μπορεί να είναι ενοχλητικό για αριστερές δυνάμεις ένα τέτοιο δημοψήφισμα;

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους.

Η Αριστερά δεν χρειάζεται στείρες τοποθετήσεις και διαμάχες αλλά συμπόρευση και συνεργασία.

Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας