Εργαζόμενοι ΕΛΠΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση κατά της ιδιωτικοποίησης

977
ελπε

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην δρομολογούμενη ιδιωτικοποίηση.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί 4ωρη στάση εργασίας, από τις 12.00 έως τις 16.00. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαµαρτυρίας, στις 13.00, έξω από την Βουλή με κατάθεση ψηφίσματος στον πρόεδρο της Βουλής.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση (την οποία υπογράφουν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων ομίλου ΕΛΠΕ, ο Σύνδεσμος Εργαζομένων ΑΣΠΡΟΦΟΣ, το Σωματείο Εργαζομένων DIAXON και οι ΠΟΕΕΚΕΔΑΠΣΕΕΠΠΕΠΕΚΟ), αναφέρεται ότι:

Σήµερα ∆ευτέρα 1/4/2019 στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ έγινε κοινή σύσκεψη µε τα Σωµατεία του Οµίλου ΕΛΠΕ, την ΠΟΕ και το ΕΚΕ∆Α για το συντονισµό των περαιτέρω δράσεων µας.

Αποφασίστηκε να πραγµατοποιηθεί την Τετάρτη 03/04/19 4ωρη Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως 16:00 σε όλο τον Όµιλο και συγκέντρωση διαµαρτυρίας στις 13:00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, µε κατάθεση Ψηφίσµατος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόµµατα, αντιδρώντας στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την πλήρη Ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ.

Καλούµε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναµικό και αγωνιστικό παρόν µε την συµµετοχή τους.

Τα ΕΛΠΕ δεν τα χαρίζουµε σε κανένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας