Επιστολή στον πρωθυπουργό απέστειλαν οι πρωταθλητές του στίβου

886
επιστολή

Την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του αθλητισμού στην χώρα, μετά τις περικοπές που ανακοινώθηκαν στους προϋπολογισμούς των ομοσπονδιών, εξέφρασαν, μέσω της επιστολής που απέστειλαν στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τα μέλη της εθνικής ομάδας στίβου.

Η πρωτοβουλία πάρθηκε από κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες, αλλά και τους προπονητές τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι το κείμενο προς τον πρωθυπουργό υπέγραψαν μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Βούλα Παπαχρήστου, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Κώστας Φιλιππίδης, ο Κώστας Δουβαλίδης και πολλοί άλλοι.

Οι αθλητές στην επιστολή τους στάθηκαν και στα προβλήματα των αθλητικών υποδομών, η κατάσταση των οποίων αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθειά τους.

«Στην επιστολή εκφράζεται η έντονη ανησυχία μας σχετικά με τη μείωση της επιχορήγησης προς την Ομοσπονδία, καθώς και το γεγονός ότι στην αγωνιστική χρονιά που βρίσκεται μπροστά μας έχουμε ανάγκη από μεγαλύτερη στήριξη από την Πολιτεία, τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες της προετοιμασίας μας ενόψει των επικείμενων σημαντικών διεθνών διοργανώσεων» σχολίασε η Μαρία Μπελιμπασάκη για την πρωτοβουλία, που πάρθηκε μετά από συνάντηση που είχαν τα μέλη της εθνικής ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας