Επιζήμιο lockdown στην Αττική βυθίζει οικονομία και κοινωνία

472
Επιζήμιο lockdown στην Αττική βυθίζει

Στο «κόκκινο» η Αττική με επανάληψη του αναποτελεσματικού “μερικού” lockdown, το οποίο, ενώ δεν απαντά στην πανδημία, επιδεινώνει περαιτέρω την τραγική κατάσταση στην οικονομία και την κοινωνία.

Όπως ανακοινώθηκε, από τη Δευτέρα (1η Φεβρουαρίου) στην Αττική δεν θα ανοίξει το σύνολο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως είχε προαναγγελθεί, αλλά μόνο τα ΓυμνάσιαΤα μαθήματα στα Λύκεια θα συνεχιστούν μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Σχετικά με το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν αλλάζει κάτι, καθώς όπως ανακοινώθηκε, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές, στην Αττική λόγω μητροπολιτικότητας θα παραμείνει η απαγόρευση από τις 21:00 έως τις 5:00 το πρωί. Στις εκκλησίες θα επιτρέπεται η παρουσία μέχρι εννέα ατόμων, ενώ στο σύνολο της αγοράς επιστρέφει η λειτουργία με click awayΕξαίρεση αποτελούν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδυσης, βιβλιοπωλεία, αλλά και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης νυχιών και ΚΤΕΟ, τα οποία θα λειτουργούν με click in shop, δηλαδή με είσοδο στο κατάστημα με προκαθορισμένο ραντεβού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας